10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (payback is a bitch!)

En juice-vinder (og en VIDEO af undertegnede i selskab med Lykkens Gudinde)

2016-03-27 13.51.54

Indlægget er (sjovt nok) stadig sponsoreret

Okay, lidt lang overskrift. Men altså, på denne højhellige søndag, skal der jo lidt til, at fange jeres opmærksomhed ik’? TAK TAK TAK for alle de sjove vittigheder/generel humor I diskede op med, som svar på denne konkurrence om en 3-dages juicekur fra Unplugged Juice. Jeg har virkelig moret mig – I er kraftstejleme vittige 🙂

Jeg har besluttet at lade min nye yndlings-nabo FyrstenogFruen være Lykkens Gudinde. For på trods af at jeg ofte poster små videoer på min Instagram profil @Lillemorblog, så fik jeg lige lidt præstationsangst her…og så er det jo godt, at kunne hive et andet bytte ind foran skærmen, som har mindst lige så meget kamera skræk som jeg selv. Men altså…man har vel sig selv nærmest ikke sandt?

So without further ado…

– kommer her en lille video, hvor der vil være lidt spas og gøgl – og vinderen udtrækkes 🙂

(OBS: Kommentarer på PC viser ældste kommentarer først, mens kommentarer på telefon viser nyeste kommentarer først! Det er desværre uden for min indflydelse, men i dette tilfælde er vinderen trukket ved hjælp fra telefon. Således talt fra nyeste kommentar, hen mod ældre.)

Jeg skriver også en direkte mail til vinderen senere i dag, når krapylerne sover 😉

2016-03-27 14.12.38

Tak for god ro og orden! Og hey, smid gerne lige en kommentar nedenfor, hvor I roser vores video-præstation til skyerne ik’? Vi har brug for lidt skulderklap. Og røvkeder du dig i dag, så slå vejen forbi nogle af mine tidligere yndlingsindlæg:

Når man bare gerne vil på toilettet…alene!!

eller

Av av den gjorde naller!! Vise ord fra en 3-årig:


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (payback is a bitch!)