Lad os lige få én ting på det rene...

“Du skal dreje fra her…DREJ!!” 10 minutter senere: Hej Sverige!

New_Doc_100_32016-06-28 11.32.41Konkurrence om fribilletter til Den Blå Planet længere nede 😉 Men først denne lille anekdote:

Den Blå Planet åbnede d. 18. juni op for deres særudstilling Planet Shark, Predator or Prey og viser i disse dage flotte gamle haj-fossiler, haj-tænder, haj-flænsede surf-boards og meget mere frem. Min lille familie blev inviteret til åbningen af denne udstilling og vi glædede os til at komme og se den. I indbydelsen stod der KLOKKEN 9!! Lillefar styrede rettet og vi var i god tid. I bilen plaprede Kummefryseren, Mandlen, Lillefar og jeg selv løs som altid. Om ingenting og om alting. Pludselig var der nogle store fede hvide bogstaver på jorden der indikerede, at man snart skulle til at lette røven og dreje af motorvejen, såfremt man havde tænkt sig at forblive på dansk jord. Lillefar der er sådan en rimelig ferm billist, virkede ikke umiddelbart til at have nogle planer om at dreje fra. Så jeg sagde:

Lillemor: Jeg tror altså, at du skal dreje fra nu?

200w_d-1

Lillefar: Skat…jeg tror jeg har styr på det!

200w-1

Lillemor: Øhm, okay men du ender i Sverige er jeg ret sikker på.

giphy-5

Lillefar: (Suk)…skat, jeg har styr på det…

200w

Lillemor der ser på de sidste sørgelige rester af kæmpe skrift “LAST EXIT BEFORE SWEDEN” på motorvej passere:  

giphy-4

Lillefar: For satan…måske du havde ret!

200w_d-2

Lillemor:

giphy-3

Lillemor var lige lidt stram i betrækket de første fem minutter (laaange fem minutter for Lillefar), med tanken om at vi skulle betale flere hundrede kroner for denne lille omvej.

Lillefar: Men skat, tænk på hvor meget børnene oplever! Ikke alle børn kan sige, at de har været i to lande på én dag!

200w_d

Lillemor:

giphy

Lillefar: Er du i øvrigt glad for den guldring jeg har givet dig?

200w_d-3

Lillemor:

giphy-1

Heldigvis er vi ikke de eneste dumme danskere. Så da vi ankom til Sverige sukkede de dybt, rullede med øjnene og tog en standard formular frem med skriften “Åndssvaaarge Danskara der inte fatter kjähmpe skrift pä mötorvei”. 390kr (vi heldigvis fik retur!), et told-tjek (selvfølgelig, hvorfor ikke?!) og to ture over broen og under vandet senere, ankom vi til Den Blå Planet. Jeg har været der én gang før. Og ærligt? Jeg synes det var super spændende. Mine børn var måske aller mest fascineret af deres store legeplads uden for, men måske man ikke kan forvente mere af en dreng på 2 år. Der er en fisk vel egentlig bare en fisk. Stor, lille, tyk, tynd…det er ligegyldigt i en 2-årigs verden. Men jeg tænker at det bliver super interessant om et par år, når de begge bliver lidt større. Personligt kunne jeg godt selv rende rundt i længere tid og læse om de forskellige arter – og særudstillingen var spændende!

Men nu kommer DU ind i billedet! For heldigvis har jeg fået lov at udlodde 2 x 4 fribilletter til Den Blå Planet så du og din familie også kan komme ind og se udstillingen her i sommerferien 🙂

DET ER SGU DA FEDT!!

Så fortæl mig lidt om hvad I skal i sommerferien i nedenstående kommentarfelt her på bloggen – så finder jeg på søndag 2 vindere der hver får 4 fribilletter I kan hygge jer lidt med her til sommer. Husk at indtaste e-mail så jeg kan kontakte jer 😉

Og nåhr ja, hvis du lige glippede mit indlæg fra i går, om alt det der med sponsorerede indlæg osv. (hvor jeg har skåret det hele ud i pap) så læs det ved at klikke HER.

Og hvis du bare vil have lidt at grine af, kan du fx trykker HER.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

54 kommentarer

 • Dorte

  Min familie og jeg ville elske en tur i den blå planet – det ville kickstarte vores sommerferie inden vi skal et lille smut til Sverige (dog skal vi flyve fra København) så jeg håber vi kan finde ud af at dreje af inden. Da en retur over broen godt kan undværes i feriebudgettet og bruges på is og godis i stedet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Min familie og jeg har planer om et smut til København og lege lidt turister. Jeg har faktisk overvejet, om vi skulle besøge den blå planet, så vi kunne da godt bruge et par billetter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så godt indlæg, både min mand og jeg var flade af grin 😄😂😂😊 Vi skal være hjemme i ferien, så en tur til den blå planet vil være super hyggeligt med vores tre små piger 😊 God sommer 🌞🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Vi vil elske at, komme en tur i den blå planet.
  Datteren på 5 år er vild med Alle dyr.
  Vi bor i Jylland … Så kunne vi få en dejlig tur til Kbh. 🍀🍀🍀 krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ahahaha.
  Vi kommer fra Jylland og ville gerne have en god grund til at slæbe min københavnerforskrækkede mand med over…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Vi skal egentlig ikke så meget. Manden her hjemme har ikke ferie før sidst i august mens jeg har med ungerne her 28-29-30 🙂 men det kunne da være MAKS fedt med en tur der ind i de friuger i august. 🙂 der har vi aldrig været samlet familie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har endnu ingen børn, men jeg ville tage min kæreste og vores venners to fantastiske børn på 2 og 4 år (faktisk 4, et halv, trekvart, hvis du spørger ham selv) med i den Blå Planet. Særligt den 4-årige ville elske det, da han efter eget udsagn ved alt om dyr og længe har spurgt om vi ikke skal tage ud og se på fisk, dem er der nemlig ikke så mange af på Nørrebro… Vi skal godt nok også på ferie til Sverige med de to børn og forældrene, men selvom vi skal bo ved en sø, så tror jeg ikke vi kommer til at se så mange fisk, som den Blå Planet kan byde på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi skal på vores første ferie udenfor Jylland sammen som familie… Vi har 4 dage i København og havde tænkt os at tage øglerne med
  På den blå
  Planet 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bundgaard

  Vores lille familie har besluttet at i år taget vi en masse småture. Og med lidt overnatninger. Det elsker ungerne! Så en tur til den blå planet ville være perfekt! -Inden jeg (forhåbentlig) starter på jordmoderstudiet til september hvor hverdagen blivet travl og lidt mindre spændende😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Vi skal en uge i sommerhus med min far og mine søskende. Det gør vi hvert år og er super hyggeligt. De andre uger skal vi lave lige hvad der falder os ind. Ta til stranden, se venner og familie, lege, sove længe og (måske) rydde op i garagen. Vi har også planer om at besøge min søster og kærestens bror i Kbh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ret sjovt i lige endte i Sverige en tur, når man er fra Fyn er der også en lige en bro man skal passe på – man kan nemlig risikere at komme helt til Sjælland hvis man ikke lige får drejet af. fy føj da!
  Som højgravid og netop trådt ind i 40. Uge er jeg temmelig sikker på min sommer skal gå med at lære at mestre opgaven som mor! Jeg glæder mig helt vildt.
  De første par uger, måske måneder kommer dog til at foregå hos min svigerinde og hendes familie da vores hus blev solgt lige midt i det hele og vi har derfor ikke et sted at bo, lige om lidt.
  Så jeg ville elske så meget at sende dem en tur i den blå planet, som tak for husly.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina C

  En lille smuttur til den blå planet ville da være en dejlig start på sommerferien, der iøvrigt går til jylland :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi skal bare være hjemme i år i vores ferie. Vi skal for første gang i de 9 år vi har været sammen holde 3 ugers sommerferie – samtidig! Og med børnene, selvfølgelig. Så en smuttur til Den blå planet ville nok være et kærkomment afbræk fra den ellers rolige land-idyl hvor vi bor, for det kan da også blive FOR roligt 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Vi har kun planlagt en uge i sommerhus… Så en tur til den blå planet ville være fed… Især ældstesønnen på 6,5 år ville elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Vi skal på vores første rigtige ferie sammen, som en familie… Min kæreste, jeg, min store søn og vores lille ny…. Vi glæder os alle til, at komme lidt væk, få et pusterum ovenpå den hårde tid, hvor jeg har været indlagt med lillemanden, da han pludselig blev alvorligt syg…. Storebror får sit ønske opfyldt hvad feriemål angår – en uge til Lalandia…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Terp Clausen

  En smuttur til Malta og derefter en uge uden planer-hvor vi passende kunne tage til den blå planet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Darija

  Hej lillemor 😜

  Jeg er blevet alenemor så i år blir d ikke muligt at holde rigtig sommerferie med mine to små lækkermåser – Aleksandar på 2 år og Filip på 9 mdr om lidt (ligesom sidste år – var højgravid 😬🙈😄) og derfor ville d være ekstra lækkert med noget oplevelse som de ikke har prøvet før men så ville være lige noget for dem ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En tur i sommerhus er planlagt og så ellers hjemme med aktiviteter af forskellig art. Her kunne den Blå Planet være et godt bud, ingen i familien har været der endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Årh ja. Hvad skal vi lave i sommerferien? En ting er sikkert, vi skal holde fri i uge 31. Vi har talt om lidt forskelligt, men med en 2 årige krudtugle, skal det være noget børnevenligt. Det bliver ihvertfald til en zoo tur, i Aalborg. Så må vi se hvad ferien ellers bringer os ☀️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Med mine to drenge på 2 og 3,5 ville en tur i Den blå planet være dejligt sommerferieunderholdning. Vi tager ellers i sommerhus og en tur sydpå med min familie, og ellers skal vi bare slappe max af hjemme i haven 🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  nøj det ville passe perfekt. Jeg og min lille familie skal nemlig til hovedstaden og lege turister i næste uge, og vi har netop planer om den blå planet 😉 krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal en tur i sommerhus og så rundt og besøge diverse familie. Alting i DK så en tur i Den blå planer ville være fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Min mand og jeg har delt sommerferien mellem os, så jeg tager de første 2 uger af skolesommerferien, den 3. uge skal børnene på ferie med farmor og farfar, så tager min mand 2 uger og le grand finale den sidste uge alle 5 sammen på feriecenter i Sønderjylland. Det betyder, at vi ikke skal tænke klub/SFO i 6 uger. Herudover skal den der arbejder ikke tænke på putning, aftensmad osv. Og vi lægger nogle af udflugterne ( f.eks. til Den Blå Planet) om eftermiddagen eller aftenen, så den der arbejder også kan være med. Det er 3. år vi deler sommerferien på denne måde.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg skal “ingenting” – forstået på den måde, at min kæreste og jeg flytter i hus, så budgettet er vist mest til at luge have, klippe hæk og andet spændende. Så en tur ud at opleve noget ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øj, dem gad jeg godt at vinde! Vi er igang med at lægge vores og naboens lejligheder sammen til én stor, hvilket betyder mere plads og et rigtigt badeværelse – men også at min mand skal arbejde på det projekt hele sommeren og at vi, med mig på barselsdagpenge er midlertidigt fattige og har skåret vores feriebudget helt ind til benet. Ergo er det mig der står for gratis underholdning af vores tre piger på 8, 3 og 0 år, så en stak fribilletter ville være helt fantastisk! Du kan nok høre at jeg MÅ være én af vinderne, ik 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har en dreng på snart 4 som er helt besat af hajer, så han ville elske sådan en tur, og det ville vi andre også – at se ens dreng så begejstret er jo uvurderligt!! Vi skal til Djurs Sommerland i ferien og ellers hygge med familie og venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi har en 3-årig, der er ret skudt i fisk og hajer og har derfor ofte besøgt Kattegatcentret, så det ville være fedt at udvide horisonten – især hvis entréen ikke skal oveni færgebilletten! Sommerferien er ellers opslugt af bryllupsforberedelser, da vi skal giftes d 6/8 🙂 Endnu en årsag til, at det ville være skønt at vinde så vi kan tage en udflugt/afbræk og hygge med noget sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vi skulle have været sydpå, men det er aflyst pga. min kemo behandling for brystkræft. Den står derfor på 3 uger i Costa del baghave, med endagsture de dage kræfterne er til det 🙂 så en tur til Den blå planet vil være en oplevelse for min skønne datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi skal låne svigernes hus i Roskilde og have total familie ferie. Det bliver så godt og jeg glæder mig til familie tid, hvor vi skal hygge og nyde at være sammen.
  Har bestemt at der skal være så få aftaler som muligt, men vil elske at kunne overraske med en tur til den blå planet til vores piger på 8 og 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi har ikke de store planer i sommerferien, måske en tur i sommerhus, så sådan et par billetter ville vi da utrolig gerne vinde.
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har fået en baby så i år går turen til Sommerland Sjælland samt en uge til Jylland så de store på 5&7 kan komme i Legoland og Givskud Zoo. Det bliver fedt:-)
  Oven i hatten bliver jeg 40 OG har skadet mit knæ big time og skal gå med skinne i 6 uger. Lækker sommer 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine H

  Vi skal 2 dage i B&B i Rørvig, ellers står den på hygge hjemme. Den største mission i ferien, bliver at få den 4 årige til sove længere end kl 6.15!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Champasak

  Super sjovt indlæg! haha.
  Mine planer for sommerferien er primært at tilbringe så meget tid med familien som muligt! Og selvfølgelig mine skønne venner 🙂

  Jeg har verdens skønneste kusine som elsker at opleve nye ting! SÅ derfor, hvis jeg er så heldig at vinde 4 fribilletter til Den Blå Planet, vil jeg tage hende (og hendes mor og min mor) i hånden og opleve Den Blå Planet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Di Martino

  Som nyuddannet jordemoder skal jeg arbejde HELE sommeren, og derfor er der ikke så mange ferieplaner i det lille hjem. Dog skal ungerne en tur til KBH ALENE!!! – de skal over at besøge gode venner, og jeg er HELT SIKKER på, at de vil elske at komme på den blå planet😊 – alt i mens mor her bruger tiden på Esbjerg fødegang❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gry

  Sommerferien i år består af de gratis glæder efter to laaaange år på SU. Så en tur i akvariet ville være skønt for mine piger på 8 og 5 år☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina-Michelle

  Åh ja sommerferie, hvad er det? Det harvi desværre ikke rigtig herhjemme, da jeg har deadline med mit speciale i august og min mand skal arbejde ekstra for at betale nogle uforudsete regninger…vi får da lidt besøg af mine forældre, som lige kan underholde og gå en tur med vores datter😊 skal udover specialet også knokle med lejlighedsjagt og jobsøgning, for at sikre et sted at bo når jeg bliver færdig(ja det er en studie lejlighed så vi bliver smidt ud når jeg færdiggør uddannelsen), og nååå ja en indtægt…men et afbræk med en tur i den blå planet SKAL der blive plads til, min datter er så fascineret af dyr, så hvor ville det være fint😊 vi bor lige i nærheden men har aldrig været der(for dårligt I know men på SU gar det ikke lige været prioriteret)…vi skal dog kun bruge 2billetter(da børn under 3 som min datter er gratis), og ville derfor give de 2 andre(hvis jeg vandt) til hende m en aflyst ferie grundet kræft(hvis hun ikke selv er vinder)..så ville der ikke bare komme 2 men 3familier afsted og se de fantastiske fisk😊 hvis hun allerede er vinder finder jeg en anden i dine kommentarer eller du kan, selvfølgelig😉 tak fordi du udlover dem, tsk til den blå planet og rigtig god tur til dem der vinder, eller har råd til at komme afsted uanset😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi er så (u)heldige først at have ferie i august så de fri billetter ville virkelig falde på et tørt sted.. vi skal egentlig være hjemme hele tiden og finde gratis glæder da en kæmpe ombygning i vores hus sluger gevaldigt i kronerne.. Cille elske og opleve den blå planet med min familie 😀😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria fjordside

  Jeg er den største barnlige sjæl jeg kender og jeg elsker at tage på udflugter! Har termin om 3 uger og ville virkelig elske at tage min lige så barnlige mand under armen og nyde nogle timer på den blå planet med tid til at læse alle skiltene inden bebs kommer 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej!
  Jeg skal på camping i Nordsjælland med min søde kæreste, min bonusdatter på 12 og mit bonusbarnebarn på 4. Mine egne på 16 og 17 gider ikke med i år, de vil hellere blive hjemme og passe hunden. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg skal bruge sommerferien på at flytte fra Aalborg og tilbage til København. Jeg ville elske at kunne invitere mine 3 yngre søskende med i den blå planet, når nu jeg endelig er tæt på familien igen, efter 3 år som studerende i Aalborg 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Vi har faktisk ikke de store planer i ferien, da vi brændte en stor del af budgetter af i februar med en måned til New Zealand. Så vi har sporadiske planer ned venner og familie og eller står den på hygge derhjemme. Man kan jo ikke få det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Da vi lige er flyttet i hus og jeg snart fylder 30 er planerne ikke de store😊 Og med en dreng på 1,5 med krudt i røven kunne det være fedt med en tur ud til den blå planet, da han elsker alle dyr!🐠Så kan man jo også drømme sig lidt hen til varmere himmelstrøg der😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Karoui

  ihh her står den på 2 MEGET LAAAAANGE uger på landet, med HELE svigerfamilien 🙈
  Mon ikke jeg får rigeligt at se til med en knægt på 18mdr og endnu en på 4mdr 😅
  Så længe jeg ikke får tjansen i af skovle høm høm op, og intet ville da gøre terroristen (hvad vi kalder den ældste 😂 hahaha) gladere! Krydser fingre for os ✌
  go’ vind og eeeeelsker din blog, min kæreste sys jeg åndssvag når jeg sidder og tripper over et nyt indlæg jeg gerne vil læse 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Skal 1 uge i svigerforældrenes sommerhus og så lidt 1dags aktiviteter ala “hvad vi finder på”. Den blå Planet ville være interessant at se. Vi har endnu ikke været der…tror måske vores børn på 5 og 2 ville synes det er sjovt – ihvertfald for en stund 😉 🐡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi skal desværre bare være hjemme i sommerferien, da jeg er kronisk syg og økonomien lider heftigt under det.
  Forhåbentlig får vi råd til en udflugt eller to, men nu må vi se… Gåture, legepladser og lign er jo heldigvis en gratis fornøjelse 😉
  Min datter skal nok få en dejlig ferie alligevel, men vi tager da gerne imod en tur i/på (?) den blå planet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi skal ikke ud og rejse i år. Jeg har lige født en lille pige for 6 uger siden. Så her står den på hygge hjemme i Danmark. Vi skal rundt og se de forskellige seværdigheder og en turbo legeland. Min søn på 2 1/2 ville elske at komme i Den blå planet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi skal bare hygge hjemme, en tur i mormors sommerhus og så et kort smut til familiefest på Bornholm 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har kun planlagt 3 dage hvor vi skal besøge venner i sommerhus. Vi har mange gange snakket om at tage i den blå planet, men har aldrig fået det gjort. Min dreng fylder 4 år i ferien så det kunne være fedt at tage derind med ham. Ella på 1,5 er meget fascineret af dyr.
  Ellers så håber vi på godt vejr så vi kan fylde badebassinet op, hoppe i trampolin og tage små ture med madpakker.
  God sommer til dig og virkelig morsomt indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi har meget få planer i vores sommerferie. Vi holder tre uger, og ved at vi måske vil en uges tid i svigerforældrenes sommerhus. Måske også et smut til Lalandia. Eller til en varm campingplads i Italien hvis vejret herhjemme ikke er sommerligt. Eller hvis det er det humøret er til på det tidspunkt. Min kæreste og jeg har en dreng på 2,5 år, og hans tilbliven har virkelig rykket ved mit behov for at kontrollere og planlægge mine dage. Nogle dage er humøret bare til film og dyner i sofaen imens andre dage skriger på en eftermiddag med madpakker på legepladsen. Så uden at planlægge for meget har vi et par ideer, der sikkert når at blive lavet om flere gange 😝 MEN, derfor kunne en tur i den blå planet jo være et fantastisk trumfkort på en kedelig sommerdag 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vores ferie er lige blevet aflyst pga. sygdom der gør, at vi ikke må flyve. Så det kunne være fedt med en tur i Den Blå Planet i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hvor er det bare sjovt😂. Sådan noget har vi også gjort, så nu bruger vi gps😊.
  Jeg har aldrig deltaget i en konkurrence på Facebook, men dette her var ikke til at stå for. Jeg opdagede din blog for et par måneder siden og er vild med den. Da du så også havde en konkurrence om en tur til den blå planet, var det for godt til at være sandt. Jeg har aldrig været der, men vil så gerne. Hele familien (min mand som jeg har været kæreste med siden jeg var 14 år og kysset på i 25 år i slutningen af juli, og 2 piger på 14 og 11 år) er meget naturinteresserede. Da min mand er selvstændig, bliver det ikke til lange ferier sammen. Så en tur hvor vi har råd til alle 4 at komme ind og se et så fascinerende sted, ville gøre sommeren helt perfekt.
  Tusind tak for en fantastisk blog og god sommer til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi skulle til Østrig. Skulle. Men så var der en der blev gravid og meget gravid-syg (vi er nu i uge 20 og det går kun den forkerte vej)… Såååå, nu bliver det nok Danmark og med vejret og lange udsigter til en dykkertur, vil vi meget gerne forbi Den Blå Planet – en god undskyldning for at tage turen hele vejen til København😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Min lille familie (mand, barn, hund og jeg selv) skal spendere 3 forhåbentlig solrige uger i sommerhus 🙂 Det ville da være skøøønt med sådan nogle billetter til en lille dagsudflugt! Så ville vi tage en vores datters højtelskede kusine med og så bliver det vidst heller ikke bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg har fri hele 4 uger med mine to guldklumper på 5 og 7 år, hvor vi de første to uger får besøg af min storebror og hans familie. De bor normalt lige uden for Washington DC, men synes altså at DK er det mest spændende sted at feriere. Det bliver skønt!
  Når de er rejst skal vi 10 dage i sommerhus i Gilleleje, hvor vi skal spise masser af fisk fra havnen og hoppe en masse på hoppepudenved Gilleleje feriecenter. Det er lykken for mine unger og heldigvis er både deres far og jeg to legebørn, der ivrigt hopper med.
  Men vi vil da så gerne vinde de billetter og se lidt på smukke fisk i ferien også!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os lige få én ting på det rene...