Fruen og Lillemor #4 (om søvntræning, kendisfaktoren og morbekendelser)

ALARM!! Undtagelsestilstand i vestegnshjemmet.

2016-08-30 13.38.51

Undtagelsestilstand

Ordets oprindelige betydning:

Undtagelsestilstand er en retslig tilstand, hvor normale love og rettigheder er sat ud af kraft, på grund af omstændigheder der truer samfundets struktur eller eksistens. En undtagelsestilstand erklæres af den udøvende magt, dvs. regeringen eller af den militære øverstkommanderende.

Når man har fået børn (i dette tilfælde mig), ændres undtagelsestilstand til en noget anden betydning:

Undtagelsestilstand er en vanvittig tilstand, hvor puttetider og døgnrytme er sat ud af kraft, på grund af sygdom der truer forældrenes alenetid eller seksuallivets eksistens. En undtagelsestilstand erklæres af den udøvende magt, dvs. Lillemor, eller af den huslige øverstkommanderende. Dvs…Lillemor.

Jep…skolkopper har ramt vestegnsfamilien…igen. Troede jo lidt at Mandlen på 2 år HAVDE haft skolkopper. Men hvor heldig har man lov at være! Det havde han ikke!! Og derud over har Lillefar også haft den frygtindgydende The Man flu…(lad os lige holde et minuts stilhed). Og som han selv siger det:

“Det er meget heldigt at jeg stadig er levende den dag i dag!”.

Jep. Flere gange gjorde han mig opmærksom på, at det jo altså ikke var sikkert, at han vågnede op igen…og at han elskede mig. Vi sagde vores sidste farvel. Men heldigvis vågnede han op morgenen efter…og morgenen efter igen. Og thank God for det da, for jeg er ved at have skolkopper til op over begge ører. Metaforisk forstået altså. Det er jo kun 2 uger siden, at vi havde besøg af skoldkopperne sidst.

Så altså…der er undtagelsestilstand i det lille hjem og det betyder, at www.lillemorblog.dk er blevet svigtet lidt den sidste uge og lige må sejle lidt i sin egen sø, indtil alle er på benene igen. Jeg vender dog snart stærkt tilbage og jeg har en masse tossede og upassende blogindlæg i tankerne 😉 Onsdags-tosserierne med Fyrstenogfruen bliver også lige skippet denne uge.

Indtil da så send mig lige lidt tanker ik’? Og noget rødvin…tak. Indtil rødvin modtages, indtager jeg jordbærkage en masse og nyder 7-8 minutters Lillemor-tid, indtil Mandlen atter vågner.

Og hvis ikke du fik læst mit indlæg om sidste gang Lillefar havde den frygtindgydende The Man flu, så læs med HER (OBS sarkasme kan forekomme).


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

4 kommentarer

 • Ja, man skal lissom ha’ prøvet det der med skoldkopper der kører i ring, i skøn forening med sygdom på forældresiden før man ved hvad helvede virkelig er. Så har man udstået sin ypperste prøve her i tilværelsen. For mit eget vedkommende er synkronopkast fra køjeseng utvivlsomt det ypperste mine poder ind til videre har budt mig på den front. Min mand har fortrængt det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha – rigtig god bedring med dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inni

  Virtuel rødvin sendt afsted herfra. Spørgsmålet er, om det er dig eller ungerne, der skal have den største dram for at du kan få lidt fred. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  En mase rødvin, jordbærkager og god bedring i jeres retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fruen og Lillemor #4 (om søvntræning, kendisfaktoren og morbekendelser)