Hej skoldkopper og lortevejr...vil I med til havebryllup?

I morgen skal jeg giftes…

2016-08-12 16.33.33

Lillefar er lige kørt hjem til svigermor og har taget ungerne med under armen. Børge er på weekend hos min far, så han ikke forsøger at parre sig med samtlige af lørdagens kvindelige (og mandlige) gæster forstyrrer for meget. Her er stille. Helt stille. Jeg har aldrig haft en stor drøm om, at gå op og ned af kirkegulvet, eller iføre mig tyl i lange baner. Og jeg er heller ikke typen der sender små chokolader med invitationerne, med indgraveret Lillefar/Lillemor monogram i. Når det kommer til bryllupper, er jeg nok i virkeligheden ret simpel. Alt mit eget bryllup forståes. Men én ting har jeg altid drømt om…og det er, at få mine bedste veninder til sleep-over dagen inden brylluppet. Et ønske Lillefar meget gerne ville imødekomme. Så han og ungerne sover ude og dukker op på matriklen igen, kort inden borgmesteren kommer og vier os i morgen kl. 14.

Så om lidt kommer 4 styks rigtig gode veninder. Veninder der har været med mig i over halvdelen af mit liv. Veninder der har holdt i hånd når kærestesorgerne var for store. Holdt hår når alkohollen var for hård ved den spæde teenage-krop og holdt om mig i den tid, hvor sorgen over tabet af en forælder var for stor. Jeg glæder mig til at spise pizza, drikke vin fra flasken og spille spil. Med den slags veninder som man ved, man vil køre kørestolsræs med på plejehjemmet om 50 års tid.

Og så glæder jeg mig til, at jeg i morgen skal blive “Fru Lillefar”. Altså hvis han siger ja… Han siger at han stadig ikke HELT har besluttet sig endnu 😉

Har du lyst kan du læse:

Lillefar – nu som gæsteblogger!

Eller

At miste en forælder…og frygten for at efterlade


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

   

7 kommentarer

 • Sine

  Åh ha, hvor sidder jeg her og får kuldegysninger på dine vegne! Nyd, nyd, nyd i aften og dagen imorgen, det lyder til at blive en fantastisk vielse og fest efterfølgende! Kh Sine, en ivrig læser og meget stor fan af din blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Seje Tina, ønsker jer den bedste dag i morgen. Mon ikke Lillefar trods alt når at beslutte sig til, at med alt den energi han lagde i frieriforsøgene – så er han bedst tjent med at nå i mål? ☺️ Jeg vil undre mig, hvis jeg ikke kender en eller to af pigerne der kommer og hygger om dig. Hils dem endelig. Enjoy 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie persson

  ❤️-lig tillykke med imorgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder da som en dejlig aften. Rigtig god fornøjelse i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er det spændende – og hvilken perfekt måde, at fordrive de sidste timer på- Håber du og damerne får en skøn dag – og at brylluppet bliver alt, hvad du drømmer om 😀 Selvfølgelig siger han ja B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan/http://eventyretkalder.bloggersdelight.dk

  Tillykke, tillykke 🙂 Det lyder som om, det bliver et bryllup lige efter mit hoved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej skoldkopper og lortevejr...vil I med til havebryllup?