Lillemors dagbog #1 (min totalt IKKE spændende dag)

Fruen og Lillemor #6 (om vin, skæve børn og hjemmefødsler)

Screenshot_2016-09-14-12-28-31-1-1

Så blev det atter onsdag og det betyder, at Fruen og jeg selv, for 6. uge i træk smider tre videoer i jeres retning. Tak for spørgsmål! Send ENDELIG flere!

Trine spørger om noget aldeles vigtigt! Nemlig VIN. En meget god ven af mig…altså vinen. Og tilsyneladende knap så god en ven til Fruen. Måske nærmere “en bekendt”. (Og hun kalder sig selv for mor!!) Kig med her:

Anne nævner at jeg aldrig har skrevet om min første fødsel på bloggen. Og det har hun jo faktisk ret i! Og som jeg nævner i videoen, var mit aller første indlæg “En jordemoder går i fødsel vol 2” (læs det HER). Jeg skal nok lige få taget mig sammen, til at fortælle om første fødsel en dag. Jeg fortæller i videoen lidt om, hvordan det er at føde et barn der står “på tværs” med hovedet. Og man kan så selv gætte sig frem til, hvorfor selv samme barn der stod på tværs, bliver kaldt Kummefryseren den dag i dag. Kig med her:

Og ja, så ville hende der Elisabeth selvfølgelig også lige nævne SIN kummefryser-beretning 😉 Så den får I HER.

I sidste video er der én der spørger lidt ind til hjemmefødsler. Kig med her:

 Som lovet kommer her lidt hjemmefødselsskriveri fra Eline HER. Brug lige et par minutter på at læse det ik’?

Og så vil jeg egentlig gerne lige høre din mening om følgende:

Hvad er din holdning til hjemmefødsler?

View Results

Hold jer ikke tilbage med flere spørgsmål i nedenstående kommentarfelt!


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

3 kommentarer

 • Anne

  Nummer 5, der var jo lige en smutter 😉 Nu vil jeg høre jeres skønne videoer – og håbe at vores to’er også bliver en mandel, nu hvor 1’eren her også var en kummefryser😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Din chile vin kan jeg godt følge dig i. De sidste 20 år har de virkelig taget sig sammen og lavet vin der kan drikkes. Iforhold til det ligegyldige snask de plejede at lave. På en rest. Prøv evt. En “La Playa”.

  Men kan helt klar anbefale italienske vine også. En favorit af min er fra Fakta til 49 kr. “Bacca Nera” sort etikette med et gyldent træ på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Fruen og Lillemor 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres holdning til, hvornår man skal tage sine børn til lægen. Jeg oplever ofte, både blandt venner og bekendte, men også i blogverdenen, at man tager sine børn til lægen bare de nyser eller hoster. Jeg overdriver måske en smule, men kan bare ikke forstå at man ikke ser tiden an (bare et par dage),inden man bestiller tid hos lægen. Vil meget gerne høre jeres holdning til dette, og hvordan i gør med jeres egne børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillemors dagbog #1 (min totalt IKKE spændende dag)