Jeg er sgu pjattet med det...trods bussemænd!

KONKURRENCE – for dig der gerne vil finde dine styrker som mor!

20160926_152536

Jeg har fået lov at udlodde 3 eksemplarer af bogen Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv.

Som jeg tidligere har skrevet om HER så bliver bloggere (i dette tilfælde mig) nogle gange kontaktet mhp på, at være med til at sprede budskabet om et specifikt produkt. Og det har jeg ikke noget i mod, specielt ikke hvis jer der læser med, kan få en bid af kagen 😉 Jeg har således fået et anmelder eksemplar og forespurgt tre ydeligere eksemplarer til jer!

Forfatteren til denne bog hedder Stinemaria og er foredragsholder, coach, underviser, forfatter og mor til to børn. Stinemaria definerer sig selv som sensitiv. I bogen fortæller hun, hvordan hun brugte lang tid på at lære, at stole på sine instinkter som mor.

Bogen kommer med konkrete råd og endda øvelser til, at håndtere de udfordringer der måtte komme i hverdagen som mor. Ud over egne erfaringer, er der også en masse beretninger fra andre mødre i bogen, der alle kommer med deres besyv på, hvordan de fandt deres styrker og fandt balancen i forælderskabet. Efter jeg er begyndt at læse i bogen, kan jeg klart spejle mig selv, i nogle af de beretninger bogen byder på. Så måske vi alle har en lille sensitiv mor gemt i os? Jeg føler i hvert fald nogle af beskrivelserne er spot on på mit eget følelsesliv og jeg kan sagtens gøre brug af nogle af de værktøjer og råd bogen byder på.

Bogen mener jeg derfor kan læses af alle mødre – uanset om man er sensitiv eller ej. Man kan sagtens få gavn af alle de gode råd i bogen alligevel.

Stinemaria skriver dette om at være sensitiv:

(…) har en enorm indre verden med mange tanker og store følelser.

(…) husker langt tilbage og har let ved at genopleve de følelser, der følger med dine minder.

(…) har let ved at fornemme, hvordan andre mennesker har det.

(…) at træde ind i et lokale og kunne mærke, hvordan stemningen i rummet er og hvordan de forskellige menneskers humør er.

Hvad siger du? Er du sensitiv? Smid en kommentar nedenfor i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om et eksemplar af Sensitiv mor – Find dine styrker og forstå dig selv.

Vinderne udtrækkes på fredag og vil få direkte besked.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

47 kommentarer

 • Trine

  Jeg er sensitiv og skal være mor for første gang til marts næste år. Jeg er meget spændt på hvordan det bliver, når min “mig tid” bliver betydelig mindre. Det kunne være fedt, at kunne forbedrede mig med nogle gode råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tror ikke jeg som sådan er sensitiv, men mon ikke der vil være en del af det der alligevel passer på mig 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er selv sensitiv og har en datter på 4 år. Jeg ønsker mig den bog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er helt sikkert en sensitiv mor (og person generelt). Håber at vinde en af bøgerne😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en spændende bog, så ja tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg blev mor for en uge siden og kunne rigtig godt tænke mig bogen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Jeg har en skøn datter på 2 år, og selvom jeg elsker hende overalt på jorden, har det været meget svært for mig at forene min sensitive side med det at have et til tider krævende barn. Jeg fik desværre også en fødselsdepression fordi jeg bl.a. ikke fik mærket nok efter mine behov, og synes stadig balancen er svær. Så det vil være FANTASTISK med en bog der kan give mig flere værktøjer til at navigere i det at være mor og sensitiv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inni

  Nøj! Taget i betragtning hvor ofte jeg spørger mig selv, om jeg overhovedet egner mig til at få min egen, når jeg endnu en gang er kommet til kort over for bonusbarnet, kunne jeg vist godt bruge den bog. 🙂
  Tog engang en test på det der særligt sensitiv-pjat og kunne svare Ja til 9 ud af 10 spørgsmål. Så hvis jeg anerkendte, at diagnosen var god nok, ville jeg nok gøre mig fortjent til sådan et stempel. Men lige nu tager jeg bare med kyshånd imod alle gode råd om at tackle seksårige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Efter jeg blev mor til min søn, lærte jeg en ny side af mig selv at kende. Jeg voksede en gren ud af min stamme, som hed mor. Den er der imidlertid kommet mange blade på. (De visner til tider, men heldigvis kommer foråret også indimellem 😜)

  Da jeg blev mor til min datter, kom der ikke blot endnu en gren, men også en direkte kontakt fra grenen og ned i en af min stammes rødder. For hvad jeg pludselig fik i mine arme, vakte så meget opstandelse i mit indre. Der skabtes et spejl, men jeg forstod det ikke helt først. Min datters stærke sensitivitet, og signalstærke træk, vækkede pludselig mange “aha” oplevelser til live hos mig…

  Denne bog lyder bestemt spændende 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Jeg tror, vi er mange, som bliver sensitive i mere eller mindre grad ifm. moderskabet.
  KH Annw W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den bog tror jeg kunne være meget gavnlig for mig, mor til tvillingepiger på 2,5, for at blive bedre til at håndtere min sensitivitet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Lyder super spændende… Tror alle bliver sensitive i større eller mindre grad når man bliver mor, og vil gerne lære mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Winther Pedersen

  Ja tak til bogen. Vi har herhjemme til Ften haft (endnu) en lang samtale om hvordan vi begge to rummer hinanden bedst, så vi får den bedste hverdag. Den største udfordring”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Sensitiv? Sådan har jeg aldrig set mig selv. Men kan nikke genkendende til alle punkterne… Så måske er jeg? Det må jeg læse mig frem til, hvis jeg er en af vinderne… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Winther Pedersen

  Ja tak til bogen. Vi har herhjemme til Ften haft (endnu) en lang samtale om hvordan vi begge to rummer hinanden bedst, så vi får den bedste hverdag. Den største “udfordring” er at jeg er sensitive/føle menneske og min mand er meget legende og fylder meget, sammen med vores dejlige børn. Så helt sikkert brugbart litteratur her hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg betragter ikke mig selv som sensitiv, men mor-skabet har fået en meget følsom og sårbar side frem i mig, jeg lige skal vænne mig til. Sensiiv eller ej synes jeg det er dejligt med nogle ord på den indre forandring og tips til hvordan det kan håndteres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den bog vil jeg enormt gerne læse. Har altid været særligt sensitiv, og det er ikke blevet mindre efter jeg har fået børn. Kunne virkeligt godt bruge nogle redskaber til ikke at tage deres følelser helt ind, som var det mine egne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg troede egentlig ikke jeg var sensitiv, men beskrivelsen der passer spot on, så jeg er meget interesseret i at læse mere i bogen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Meget spændende læsning, som jeg bestemt gerne vil læse mere af 😊🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er sensitiv, så vi har desværre tit konflikter der eskalerer herhjemme, da både min datter og mand er signalstærke.
  Dvs jeg trækker mig ind i mig selv og har brug for stilhed og ro, mens de konstant vil have min opmærksomhed, så vi er lidt modsætninger :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Bonde

  Åh sådan en bog har jeglæmge tænkt på om der fandtes! Da jeg blev mor for 2 år siden, tænkte jeg ikke at jeg måske var særligt sensitiv, jeg var nok bare lidt nærtagende, og burde tage mig sammen osv. Men da jeg så blev mor igen, denne gang til en lille pige, født 9 uger for tidligt, der havde alle tegn på at være sensitiv – og senere også fik “diagnosen” af både sundhedsplejerske og læger, satte jeg mig meget mere ind i, hvad det vil sige. Og rigtig mange ting kunne jeg pludselig se, også passede på mig! Det ramte mig lige i hjertekulen, og jeg kunne se, at flere ting også passede med oplevelser før jeg blev mor – i min barndom, ungdom og voksenliv…
  Ihh hvor kunne jeg godt tænke mig et eksemplar af denne bog, både for måske at læse om andre der har det som jeg, og måske også for at få en større forståelse for, hvordan det er at være mor til en sensitiv datter og på samme selv selv at være det.
  Jeg krydser alt hvad der krydses kan, og håber håber HÅBER, at jeg vil være en af de tre heldige der kan få fingre i denne bog…. 🍀🍀🍀🍀 😊👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er meget sensitiv og har kæmpet med at håndtere det hele mit liv. Min kæreste og jeg vil gerne snart have vores første barn, men jeg er super bange for om jeg kan håndtere det netop pga min sensitivitet. Derfor kunne jeg bestemt godt tænke mig denne bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie G

  Jeg er lige blevet mor for første gang for to uger siden til en dejlig lille pige 🙂
  Det kunne være fantastisk med en bog som kan give råd og vejledning til at følge sine instinkter som mor, for allerede nu synes jeg det kan være svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Meget sensitiv og mor til en lille urolig(måske også sensitiv) fyr på et halvt år. Han sover ikke særligt meget til stor ærgrelse for mig der altid har sovet meget for at lukke af for indtryk 😉 i nat er han fx vågnet hver time, og om dagen nøjes han med powernaps 💩😴 kunne være fedt at læse bogen, når jeg en dag får armene fri igen 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg er uden tvivl sensitiv og er lige blevet mor, så jeg ville virkelig få glæde af denne bog 🙂 Jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror ikke jeg er sensitiv i diagnosens øjne og de punkter som man skal “opfylde” for at få det label. Men jeg er et menneske, kvinde og mor! Så jeg er ret så sensitiv alene pga. De faktorer, især når og fordi det omhandler mine børn. Så de beretninger der findes i bogen er jeg da enormt nysgerrig på og muligvis kunne bruge til noget – til at blive en bedre version af mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg tror jeg er ret sensitiv. Er blevet ret god til at håndtere det, men er altid interesseret i at udvikle mig mere, så krydser fingre for at jeg vinder ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Efter jeg har fået min datter, som er særlig sensitiv, har jeg brugt meget tid på at læse om og forstå hvad det vil sige at være sensitiv. Jo mere jeg læste om det, jo mere gik det op for mig, at min datter sandsynligvis har disse træk fra mig (man mener at det ofte er arveligt). Da jeg var barn blev mine forældre ofte irriteret fordi jeg i visse situationer var meget tilbageholdende og reflekterende. Min mor har indimellem omtalt mig som et til tider besværligt barn fordi, jeg f.eks ikke havde så let ved at indgå i sociale relationer. Derfor blev jeg faktisk utrolig lettet, da jeg læste om, at mennesker kan være særlig sensitive og at det sådan set er et karaktertræk, som kan være rigtig positivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg er særligt sensitiv, og det mærkede jeg, da jeg blev mor for tre år siden. Jeg blev ramt af en fødselsdepression, fordi jeg simpelthen tænkte og følte for meget. Ansvaret der fulgte med rollen kom bag på mig, og det samme gjorde den enorme kærlighed jeg pludselig følte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kunne meget godt tænke mig denne bog!! Som særligt sensitiv og med en kolikbaby, der græder konstant (og har gjort det i 4 måneder..!), kunne jeg klart bruge råd og redskaber til at begå mig i denne nye morverden som ekstra sensitiv! For det er hårdt! Og så kunne den måske også hjælpe mig til at koble lidt af, imens jeg læser og far tager baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er nok også sensitiv. Det har sundhedsplejersken i hvert fald fortalt mig flere gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved ikke om jeg er sensitiv.. nok ikke.. men som mor er jeg i hvert fald følsom og lidt på gyngende grund og ikke mindst altid klar til at lære mere som kan gøre mig endnu bedre klædt på til rollen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min søde svigerdatter er sensitiv, – og det er jeg også. Men vil give bogen til hende hvis jeg er den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv sensitiv og ville elske at vinde bogen så jeg kan blive en endnu bedre mor en dag 💜
  I mit arbejde med unge er jeg overbevist om at jeg ville kunne blive en endnu bedre udgave af mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg er selv sensitiv og mor til en datter på 8 år. Jeg ville elske denne bog til både at hjælpe mig selv og min datter der også er sensitiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv særligt sensitiv og er dybt taknemmelig for den gave <3 Har min søn Malthe på 2 et halvt år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hjorth

  Ja, jeg er særlig sensitiv og mor til 3, i dag “voksne” børn, som elsker at drille mig <3 De kender mig så godt, og de "passer på mig" 🙂
  Men har været udfordret utallige gange i deres opvækst, og oplever fortsat, pludselig at måtte melde fra noget, som de syntes kunne være så sjovt/skørt/ spændende… Men min krop "siger" nej tak :/ Tilgengæld ved jeg altid hvordan de har det, da de bare skal træde ind af døren, så har jeg afkodet dem 😀 og det er guld værd, men også lidt hårdt somme tider 😉 Nu har jeg fået barnebarn i april, og tænker at din bog fortsat er relevant for mig at læse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Som sensitiv ( nyligt opdaget det ) har det været så hårdt at blive mor. Kunne Bare ikke få nervesystemet ned så jeg kunne sove. Endte med en giga nedtur.. men jeg lærer nyt og ville elske denne bog for at få øvelser til at berolige mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nybagt mor og sensitiv, så denne bog vil gøre lykke her hjemme. Både for mig og min lille datter, så jeg kan lære at bruge min sensitivitet til at være en fantastisk mor for hende.
  Jeg kan nikke genkendende til alle de punkter der er beskrevet oven for.

  Mange hilsner Amie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er alenemor til en pige på 7 mdr. Jeg er sensitiv og prøver at finde samtlige styrker ved det. Dog er der nogle udfordringer som jeg ihærdigt prøver at blive klogere på. Måske bogen kunne hjælpe mig med det☺️
  Jeg har fået en datter som er meget sensitiv! Troede virkelig ikke at man kunne se det SÅ tidligt. Men jeg føler det er en gave at jeg kan se og forstå hendes behov.
  Nu føler jeg at jeg skal blive klog på vores vejne💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja, jeg er sensitiv, men jeg er ikke mor endnu. Dog går der nok ikke mange år før der kommer børn ind i mit liv og jeg er ikke i tvivl om, at det vil blive en stor omvæltning på godt og ondt. Så det ville være rart at være på forkant og så have den i baglommen til de dage, hvor alt ser lidt mørkt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Kan kun svare ja ja og ja til de ting du skriver, har ikke lyst til at vende vrangen ud af mig selv for at forklarer, men det siger måske noget om følsomhed. Bogen ville være rar at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er særlig sensitiv – og nybagt mor.
  Denne bog ville være guld værd for mig – kunne virkelig godt bruge nogle værktøjer i hverdagen til at håndtere min sensitivitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg genkender mig selv, og jeg vil meget gerne læse hele den bog☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som stressramt er jeg overbevist om, at denne bog vil give mig gode strategier og sætte mange tanker i gang. Så det bliver et ja tak herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Umiddelbart ser jeg ikke mig selv som sensitiv, men jeg tror, du kan have ret i, at vi alle muligvis har en sensitiv mor gemt i os. Jeg er nysgerrig og vil meget gerne læse den bog. Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er uden tvivl sensitiv, alle punkterne rammer spot on. Men det er nu også blevet meget tydeligt efter jeg er blevet mor for 2 mdr. side at jeg er meget følsom. Så kunne godt bruge nogle værktøjer til at tackle den nye rolle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sgu pjattet med det...trods bussemænd!