Lillefar har forelsket sig i en anden!! (Obs: Sarkasme kan forekomme!)

Ikke at jeg skal til at blive politisk…meeeen…

20161109_153910

Hvor er det bare mega vildt! Hvor er det bare hovedrystende, horribelt og mega angstprovokerende, at Trump står til, at blive USA’s næste præsident. Manden bliver jo (fandme) den mest magtfulde mand i verden? Manden der har udtalt, at han vil have totalt indrejseforbud for muslimer i USA og at det vil være umuligt for folk fra mellemøsten, at få udstedt visa. Manden som joker med, at det er så koldt i New York, at global opvarmning ville være kærkomment! – om end han ikke anerkender global opvarmning og dermed vil feje alle de tiltag, som man har forsøgt at gøre politisk de sidste mange år, fuldstændig til jorden. Faktisk er det ét af hans første tiltag: at annullere Obamas store klimaplan. Manden som IKKE ENGANG ER POLITIKER!! Men hardcore business man! Manden som drikker fredagsøl med Putin og som har et kvindesyn, der er noget så nederdrægtigt. En mand der vil bygge en MUR langs grænsen til Mexico (deja vu much?).

Jeg fatter det ikke. Øv og føj!


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

   

2 kommentarer

  • Jeanette

    Snøft!!! Bare snøft 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil-ikke-vil-ikke-vil-ikke-høre-mere! Jeg er så trist, så trist – jeg har valgt en Trump-denial-strategi…. Man kan håbe, at han i dén grad får splittet alting i sin indenrigspolitik, så han ikke kommer nogle vegne…. Ak, ak, ak…. 😢

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillefar har forelsket sig i en anden!! (Obs: Sarkasme kan forekomme!)