Svigermødre... Suk #6

KONKURRENCE! Vind My Little Pony – til dig og en magisk ven!

20161126_215241

Indlægget er sponsoreret af My Little Pony

Julen står for døren. Og julen er en tid, som jeg personligt er ret pjattet med. Specielt efter jeg har fået børn! Jeg elsker at se Kummefryseren, der nu er 5 år, være fuldstændig ekstatisk over den måned vi går i møde, hvor der er en lidt særlig og ekstra magisk stemning. Og nu hvor Mandlen er 2 år, kan han også være bare lidt mere med, end han har kunne de forgangne år.

Juletraditionerne her hjemme er, at vi har fire styk julesokker hængende. Én til Lillemor, én til Lillefar, én til Kummefryseren og én til Mandlen. Hver nat kommer der små nisser rendende, der lige har været en tur i det lokale shoppingcenter Julemandens Værksted og fundet lidt til sokken. De er temmelig gavmilde med gaverne…børnenes nisser altså. Men det er lidt som om, at min nisse altid løber ind i en god gang jule-influenza eller roskildesyge…og dermed ofte er forhindret i, at proppe lidt godter i min sok. Jeg plejer i hvert fald hvert år, at få en lille seddel i sokken, hvor den beklager sin nød og undskylder, at der har været lidt tomt i sokken.

Men så er det jo godt at Lillefar er ret god, til at dele det slik og chokolade, der ryger i hans strømpe fra hans mega søde nisse! Og Kummefryseren og Mandlen, er faktisk også ret gode til at dele det legetøj de får med hinanden. Og det er vel i virkeligheden også dét den her tid handler om, ik’?

At dele?

Og at give?

Så derfor tænker jeg: Skal vi ikke lige øve os lidt i de to discipliner, nu hvor vi har 1. søndag i Advent? At dele og at give :)? Og hive børnene med på råd? Jeg har nemlig været så heldig at få lov, at udlodde to My Little Pony Flurry Heart som jeg kan udlodde til én vinder!

20161126_214950

Den ene beholder vinderen selv og den anden kan vinderen give væk til én, som vedkommende deler et helt specielt og magisk venskab med. Så det kan fx være, at du har lille Sofie der hjemme, som godt kunne bruge en Flurry Heart. Og måske har Sofie et ganske særligt venskab med Karla, som hun gerne vil give en Flurry Heart til? Så kort og godt: For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar i bloggens kommentarfelt, hvori du skriver, hvem du (eller dine børn!) gerne vil dele præmien med. Se, dét er da en god måde, at lære sine børn at dele på, ikke sandt?

20161126_215053

Vinderen udtrækkes tilfældigt på fredag d. 2. december og vil blive udnævnt nedenfor i kommentarfeltet!

Og nu er vi jo så heldige, at vi går både d. 2., 3. og 4. advent i møde. Så uden at afsløre for meget, så kan det være en idé, at kigge med hos mine med-bloggere www.fartilfirepiger.dk d. 2. søndag i advent, www.tregodegrunde.dk d. 3. søndag i advent og www.copenhagenkiddo.dk d. 4. søndag i advent, hvis man er fan af My Little Pony 😉

For mere info om My Little Ponys produkter samt det fine lille My Little Pony univers, vil jeg opfordre dig til at kigge med HER. Du kan også følge My Little Pony på Instagram under navnet @mylittlepony_dk

Rigtig glædelig 1. søndag i Advent.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

107 kommentarer

 • June lüdeking

  Vega på 2 år vilrigtig gerne dele med hendes veninde emilia, som hun har gået i Mødergruppe med og som hun nu går i vuggestue med. Det er helt fantastisk at så små mennesker kan udvikle et så stærkt venskab i den alder❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter, Siri på 3, vil gerne dele med en lille pige i anbringelse, hvis hun vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Min datter på næsten 5 (hun har fødselsdag 14/12) er helt vild med My little pony og hun vil elske at dele gaven med hendes veninde Agnes.
  De har kendt hinanden siden de startede i børnehave og selvom Agnes er flyttet til en anden by og børnehave, så består deres venskab ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Min søde Anemone på knap 4 år vil gerne dele den lille pony med hendes søster! Selvom der er lidt over 2 år mellem dem, har de samme interesser og ville elske at kunne lege mor, far og babyer med de to små heste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Pedersen

  Min datter Maya på 5 elsker My little pony, hun vil dele med sin bedste veninde Julia som hun lige har fået af vide hun ikke skal gå på samme skole med alligevel.. Så hun vil så gerne give hende en gave fordi hun kommer til at savne hende😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr min datter Luna vil blive ellevild!!!! Den vil vi tosset meget gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr min datter Luna vil blive ellevild!!!! Den vil vi tosset meget gerne vinde 🙂 hun vil meget gerne dele med min guddatter Berta!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min datter vil rigtig gerne dele den med hendes veninde fra børnehaven, hvis forældre lige er flyttet fra hinanden. For som hun siger, så er der noget nyt at lege med, så hun bliver ked af det og savner sin mor eller far.. Nårh 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min datter vil rigtig gerne dele den med hendes veninde fra børnehaven, hvis forældre lige er flyttet fra hinanden. For som hun siger, så er der noget nyt at lege med, så hun IKKE bliver ked af det og savner sin mor eller far.. Nårh 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mine niecer på 3 og 4 år❤️❤️ De skal lære, at heste er det bedste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min Mathilde vil gerne dele med sin søde veninde Julie. De stor hygger sig stadig med at lege i en tid hvor veninderne ellers mest bruger tid på netflix og iPad. Alle fingre er krydset ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Min datter Mia vil helt sikkert gerne dele med sin kusine Alma 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise overgaard

  Min vilde Wilma ville elske en pony hun kunne tage sig af, og så ville hun elske at give en til sin kusine Freja, som er tøsens største idol 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min datter Lea er nok den største my little pony fan jeg kender! – det har overgået frost fasen, hvilket ikke siger så meget.. hun skulle dele med hendes veninde Laura, en veninde vi ikke ser så tit.. men de to har det dejligt sammen, ligesom mødrene har det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Min datter Cecilie der lige er blevet 4 år vil elske sådan en my little pony unicorn som hun næsten udtaler korrekt på engelsk. Har adspurgt hende og hun vil dele med sin elskede fætter Julius eller hendes nye lille kusine Laura hvis Julius ikke lige er til lyserød enhjørning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Min inkarnerede My-little-Pony-fan Frida Bjørk ville klart dele med sin bedste ven Olav 👧🏽👦🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi elsker at få gaver herhjemme, men også at give særligt gode gaver. Så hvis min datter Lia vinder en my little pony tror jeg helt sikkert at hun vil give den anden til hendes veninde Emma 🙂 de er vandt til at dele de mærkeligste ting, så det ville være rart hvis de for engangs skyld havde en hver 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min datter Eva på 6 år, ville dele med hendes lillesøster Anna. Det at de ville have en hver, ville være den største grobund for et helt fantastisk legeunivers med My little pony😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine K

  Min Luna er kun 6 mdr, så jeg tror hun er lidt ligeglad. Til gengæld har hun en kusine der er FULDSTÆNDIG crazy med MLP. Nr to vil hun gerne putte i en af de juleposer vi laver til familier der ikke har så meget, så de også kan få en glædelig jul(vores juletradition) 😊 Glædelig 1. søndag i advent 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Stort tillykke Sine! Du er blevet udtrukket tilfældigt, som den heldige vinder. Du vil blive kontaktet! Kh Lillemor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mine piger på 5 & 6 elsker MLP. De er bedste venner (og værste fjender!). Fedt koncept med 2 gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine BJ

  Jeg vil give begge væk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min skønne datter på 4 år, som lige er blevet storesøster, er helt vild med MLP!!:) Hun ville blive så glad for at vinde en Flurry heart .. Og hun ville dele præmien med sin bedste ven Clara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter Lina vil med garanti gerne give en til sin kusine Saseline ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Frederiksen

  Min datter Ronja bliver 5 år den 4 Dec og er STOR fan af My Little Pony. Jeg er sikker på at hun ville blive lykkelig hvis mor her vandt den til hende. Nr 2 skal kusine Iben have; de 2 trunter har et dejligt venskab sammen 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Min søde dejlige guddatter er kæmpe fan af my little pony 😍 så jeg ville ønske det var hende der vandt dem, så hun ka gi den anden til hendes bedste veninde ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Vil gerne sige tusind tak for en dejlig konkurrence min datter Lærke vil gerne give den til vores nye naboer datter Astrid som er 3 år gammel Det er lige gamle så der kommer en dejlig have en legekammerat på vej hvor vi bor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min datter er vild med de ponyer og hun ville elske at give så fin en gave til sin bedste veninde fra børnehaven❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Min søn vil gerne dele med sin kusine Selma så de kan lege med dem sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Min datter Marie elsker My Little Pony og det samme gør hendes kusine Ida Maj, så Marie og Ida Maj vil kunne få megen leg og glæde ud af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter Augusta og bedste veninden Anemone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele med min datter og hendes veninde Maria Louisa. Jeg er sikker på, at jeg vil få nogle gode point på min mor-konto 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Min Solveig (som dog hellere vil hedde Klokkeblomst Frida) på 4 år vil elske at dele sådan en skøn sag med sin jævnaldrende kusine Karla:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Min datter Lærke på 7 år vil gerne dele med hendes veninde Vega på 6 år. Mine børn er gode til at dele og har glæde ved at give. jeg er stolt af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min søn Otto trænger til noget andet legetøj end biler og drenge legetøj. Jeg er sikker på Lauge ville blive ligeså glad for den ❤️ er sikker på den ville blive et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Sikke en sød ide! Her har vi veninden Asta, som uden tvivl vil blive henrykt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Min niece på knap 3 går utroligt meget op i at deles om tingene. Hendes forældre har været SÅ gode til at lære hende om hvor meget man får ud af at være fælles om tingene og at vente på at det bliver ens egen tur. Fordi hun er så sej til at dele skal hun have den ene My little pony. Den anden skal min søn have og han vil uden tvivl elske at lege med sin kusine med deres ponyer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min datter Liva vil synes det var det mest fantastiske at kunne give den anden my little pony til yndlingsveninden Isabella fra børnehaven ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fadime

  Min søn Akif vil dele den med veninden Ferda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det en sød give away 🙂
  Jeg vil forære den ene til min niece og den anden skal hun forære til din gode ven Alba i børnehaven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Mit Barnebarn Melanie vil rigtig gerne dele med sin veninde Signe. De går i samme vuggestue og ligner hinanden rigtig meget og er tit ens klædt, så folk tror de er tvillinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den vil helt sikkert gøre lykke hos min datter Karla. Hun vil dele med hendes bedste veninde Ane, som hun har kendt siden hun var 2 uger gammel 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min datter, Alma, har en dejlig veninde, som hedder Carla. De har kendt hinanden siden de var nyfødte. Carlas mor er nemlig en af mine bedste veninder. Hun ville elske at dele den med Carla, for Carla er meget vigtig for hende, og ofte savnet, på trods af at vi ses ofte. Og selvom Carlas yndlingsfarve er blå og hun helst vil være klædt ud som fodboldspiller, tror jeg my little pony vil gøre lykke😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah ib

  Jeg ville elske at glæde min super skønne datter vega og Mathilde som er i plejefamilie ved vores nabo og som bestemt ville blive lykkelige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ø

  Min datter Emilia på 7 vil gerne dele med sin gode veninde og klassekammerat Ayeen, som kommer fra Syrien og som Emilia rigtig godt kunne tænke sig at give noget legetøj 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Skal gives til min gode barndomsvenindes datter og den anden til min egen datter – så kan de lege sammen med dem 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna sams

  Min ældste på 5 vil dele min sin Tante T (på 24;)), “men mor, når hun jo er en voksen, så tror jeg det er bedre at jeg deler med Kusine Elena (på snart 3 år), hun elsker nemlig at lege med mine ting, når hun besøger mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min datter på 2,5 år skal have den ene og den skal deles med bedsteveninden Asta fra børnehaven på snart 5 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Min datter Drude vil gerne vi den en Pony til sin højt elskede lillesøster .😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Bergstedt

  Min datter er ellevild med hendes fætter. Fætter har også elsket min datter højt, lige siden hun var i min mave og han sang for hende og drømte om, hvad hun var for en. De har et et specielt bånd. Fætter er en dreng, der absolut ikke er flov over, at det fedeste i verden er elsa og hendes smukke kjoler og hans nye cykel har fået han yndlingsfarve lyserød. Så min datter vil helt klart dele gaven med fætter og jeg ved, at han vil blive meget glad for den søde lille pony. Sammen kunne de få masser af timers leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg give begge ponyer til min venindes to søde piger. De er begge helt vilde med heste ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min datter Emmy på to år, vil elske at give en gave til hendes veninde Agathe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den står allerede på min datter Theas ønskeseddel, og hun ville elske at få lov til at forære en til hendes lillesøster Alberte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mine piger vil gerne dele med deres dejlige kusine Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter vil elske en til sig selv og at give en til sin grandkusine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Min datter og hendes storesøster vil dele den ene og den anden ville kusinen elske at få. Sikke en fin gave
  /Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Glædelig jul og tak for en fin konkurrence 🎁🎁 Jeg vil give den fine gave til min datter, som elsker my little pony og hun vil forære den anden til hendes søde kusine, som hun altid elsker og lege med, så kan de sammen hygge sig med favorit ponyerne 💕🌺💕🌺 God jul 🎀⛄️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil glæde min venindes datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Min Emilie vil gerne dele med hendes kusine Rebecca. Hvor er det stort at få chancen for at dele også. Det er altså dobbelt glæde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Glad

  Min datter Clara er vild med My Little Pony! Og så har hun et helt særligt bånd med sin bedste ven Emil i vuggestuen, som jeg er sikker på at hun med stor glæde vil dele sin fine gave med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, så skal min niece Merle og hendes kusine Ella have dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter Alberte på 5 år ville helt sikkert dele med sin bedste veninde Melizza. De har været venner siden dag 1 i børnehaven, og det betyder så nu, at vi voksne også er venner! Dejligt når kredsen bliver udvidet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Min lille pige som lige er fyldt 3 år, er blevet en vaskeægte hestepige, og bedsteveninden Smilla er også hestepige. De to er så søde sammen, og jeg er ret sikker på at det ville være lykken at forære selvsamme pony til bedsteveninden som man selv ville elske også. Vi håber i den grad 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Min lille Lili på 3 år skulle have lov til at dele. Det gør helt ondt i mit morhjerte, men Lili har ikke helt fundet sig til rette med de andre unger i børnehaven endnu. Så hvem ville hun mon dele med? Nok hendes primærpædagog, som hun knuselsker. Men det kan også være, at hun ville hjælpe mig med at pakke den ene mylittlepony ind, og så kunne vi sammen putte den i kassen med gaver, penge og slik, som ungerne i børnehaven samler ind samme med Blå Kors til en gruppe af udsatte børn. Det håber jeg, hun har lyst til. Min lille Lili <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg ville dele My Little Pony med min niece, som helt sikkert og uden så meget som at blinke ville dele med sin alleryndlings veninde i børnehaven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina D.

  Min niece på 8 er helt åndssvagt vild med My little pony, så det kunne være fedt at vinde én MLP til hende og hendes bedste veninde. 😉 så kunne mine ører måske få en smule fred for at høre om alle de der pokkers ponyer – og jeg ville være verdens bedste moster 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie Hougaard

  Jeg vil dele med min søde veninde Lotte, som har en datter på alder med min – og er sikker på at de to ville kunne få MANGE timers leg til at gå med de fine My Little Ponys sammen. Så kan mødrene drikke kaffe og spise kage imens 👌🏼👏🏼😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Orv! Det er lige noget for min datter på snart 3 år, og hun ville helt sikkert dele med sin kusine, som hun syntes er brand sød og elsker at lege med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvis jeg nu bliver den heldige skal mine to piger på 2 og 4 år have den ene My little pony fordi de simpelthen er verdens bedste søstre for hinanden og for lillebror som kun er 4 dage gammel. Den anden My little pony vil vi give til kusinen/niecen som også lige er blevet storesøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Den ene My little pony skal min datter karla have fordi hun lige er blevet storesøster og er den bedste storesøster i verden. Hun har netop vist mig denne og sagt “den elsker jeg” til ponyen. Den anden skal hendes lille ny kusine have ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Min datter ville elske en My little pony 😍 Den anden skulle min venindes søde pige have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Friis

  Den skal min datter, Sofie have og hendes kusine, Edith skal have den anden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam koldt

  Første gang jeg deltager på en bog. JEG ønsker bare uendelig meget at vinde til min datter og min venindes datter. My littel pony er et kæmpe hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Den ene skulle være til min 5 årige datter, som elsker aaaaalt der har med MLP at gøre 😃 Den anden skulle hun give til sin veninde, som hun desværre er gledet lidt fra efter de startede i skolegruppe. Måske kan dette få dem på god “legefod” igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca T

  Den ville min store pige elske. Der skal helst være MyLittlePony på alt – underbukser, spænder m.m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Guldmann

  Min datter Olivia ville helt sikkert dele med sin gode veninde Ronja, som er datter af min bedste veninde gennem 28 år – vi har alle 4 er helt specielt bånd 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min datter Sofia ville elske den og vil dele med lille Paya, datter til min barndomsveninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Vil give en til hver af mine kusiner 😁 Anna på 5 og Clara på 6 1/2 år 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil give mine 2 niecer en hver 🙂 De ønsker sig altid de samme ting 🙂 Hvis den ene har fået noget, som den anden ikke har, så vil hun have det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mine piger ville elske at lege med flurry heart, så skal jeg nok få dem lært lidt omkring det at dele, det er de nemlig ikke helt så gode til. Den anden vil de give til deres søde kusine Maja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ville give den til min snart 4 årlige datter, som elsker my little pony, og jeg er sikker på hun ville dele den med sin bedste veninde i børnehaven Carla som også elsker de søde ponyer🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hoven

  Min mindste datter vil knuselske den og dele er hun egentlig okay til 🙂 den anden vil gå til en dejlig lille pige hvis forældre er gået fra hinanden og nu er pengene desværre meget små hos dem begge 🙁 så vi vil overraske dem med en fantastisk my little pony hvis vi bliver de heldige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Møller-Andersen

  Min datter ville give den til sin kusine på 5 år og hun ville blive så lykkelig😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min datter Jasmin vil dele med sin bedste veninde Lea. Lea er for tidligt født og har derfor nogle udfordringer i hverdagen, her i blandt hendes sprog og måde at kommunikerer på. Da Jasmin startede i børnehave, fandt de to piger hinanden. Det er et rigtigt kærligheds/had forhold. De er uadskillelige, selv om bølgerne kan gå højt. Man skulle tro de var ægte søstre. De fandt deres “eget” sprog og deres egen måde at kommunikerer og forstå hinanden på. Jasmin vil elske at dele gevinsten med hendes bedste veninde ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rysholt Bruun

  Min datter, Johanne, vil elske at lege med My Little Pony. Hun vil også elske at give en til. sin veninde, Christiane. 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa Jensen

  Åhh Flurry Heart står øverst på min datter Laura’s ønskeseddel ☺️ Laura er netop startet i skole, og her har hun fundet sig den sødeste lille veninde Karla. De to piger har netop haft deres første lille krise – det er vel piger 🙃 Så en lille gave ville være helt på sin plads. 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Filippa på 5 elsker My Little Pony, og hvis hun vinder vil hun vil meget gerne dele med hendes kusine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben

  Min mellemste datter Esther er en MLP fan af en anden verden. Drøm samme er bedsteveninden. Jeg ved at Esther vil dele præmien med hende hvis hun skulle være den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  Min datter Sophie på 5 år ville synes den var skøn og den anden ville hun gerne give til hendes veninde Naia fra børnehaven.
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min datter er viiiild med MLP og har en veninde der er lige så stor fan 🙂 så min datter var ikke i tvivl om hvem der skulle have den. Hun blev noget overrasket da jeg fortalte man vandt to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil dele med min bedste venindes datter. Hun ville elske at lege med den.. Min egen datter er blevet teenager, og derfor vil jeg dele den anden med min niece, som helt sikkert også ville elske så fin en julegave 🙂 Rigtig god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Min datter ville elske at få den ene – Den anden synes hun hendes veninde Filippa skal have fordi de to altid leger med My Little Pony når de er sammen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det var da lige noget for min Emilie og hendes mødregruppe ven Ella 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Den ene my little pony skal mine børn nye lillesøster ( på deres fars side) have og den anden skal min niece have (min venindes pige på 2 år)
  Man vælger selv sin familie ik… ❤️❤️❤️Rigtig glædelig 1. December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni V

  Den skal Ella og Emilie vinde! De vil nurse om den lille pony som ingen andre 😍👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den ene skal gå til min datter og den anden til hendes veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza Is.

  Min datter og min niece skal da klart have den❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Høj Henriksen

  Min pige Ida skal skal have den ene og så skal hendes veninde Hanna have den anden. De er 5 år og har kendt hinanden siden dagplejen. Hanna mistede hendes far i foråret og skal holde den første jul uden ham. Så hun kan bruge en ekstra gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette V Stæhr

  Jeg er kæmpe fan af farvestrålende ponyer og ville elske at eje denne søde én af slagsen! Den vil garanteret også være et hit, når mine niecer er på besøg! Den anden skal gå til min ene niece Caroline på 6 år, som ville blive ellevild for en My Little Pony!! Hun har to tvillingebrødre, og jeg tror, hun ville være glad for at have et stykke legetøj, som de to helt sikkert ikke ville prøve at få fingrene i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Lykke

  Har 3 piger der er vilde med de skønne ponyer som jeg selv var da jeg var barn. De vil elske denne mega nuttede pony og deler gerne om den! De er meget gavminde og ved søde lille Sophia skal have den anden, hun har fået en hjerneskade under fødslen og hvor vil vi gerne kunne gøre en forskel – min bedste veninde og vores børn er nærmest som søskende❤️ Skønt at der bliver tænkt på at give – det fokusere vi meget på i min familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivona breum

  Min datter er vanvittig pjattet med my little pony og især denne har hun kigget meget forelsket efter hver gang vi har været i en legetøjsbutik😍 Hun har et helt særligt bånd til hendes veninde Nana som hun lærte at kende i dagplejen så det ville være helt fantastisk at kunne forkæle de 2 små veninder💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det må mit barn helt selv bestemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil gerne dele præmien med min søde niece Alma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bb

  Mine døtre skulle deles om en pony og så skal bedste have den anden til legeværelset, så alle kusinerne får glæde af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min datter på knap 5 er hel vild med My little pony, så det ville være en helt fantastisk gave. Tænker hun vil dele den med bedste veninden Andrea fra dagplejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Jeg ville ELSKE at kunne forkæle min datter med en xtra julegave i år da hendes mor og jeg er ved at gå fra hinanden og der venter hende en svær tid. Den anden måtte hun give til lige den veninde hun allermest havde lyst til – sikkert Christiane ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillemor

  Tak for deltagelsen alle sammen! Der er blevet udtrukket en vinder tilfældigt. Vinderen blev Sine K. Sine du vil blive kontaktet snarest. God jul til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigermødre... Suk #6