LIVE fra wellness/spaophold (læs: Lalandia)

Svigermødre… Suk #5

Det er heldigvis få der decideret skriver til mig, at deres svigermødre er nogle vaskeægte svigermonstre. Der er også en del der understreger, at deres svigermor faktisk er fin – men blot har nogle lidt uheldige sider.

Så lad os springe ud i 5. indlæg om de kære svigermødre, der nogle gange får sagt tingene på en… Ja, lidt uheldig måde 😉

abm_1479240891abm_1479240722abm_1479241404abm_1479326370abm_1479407855

Læs sidste uges svigermor-indlæg HER. Og kom gerne med nogle flere svigermor-historier! Kan sendes til mig som besked på min Facebook profil, på Instagram eller på jordemodertina@gmail.com.

Og hvis du bare lige sidder og mangler lidt gode råd om, at takle børn og deres dødbringende våben, så kig med HER (OBS: Sarkasme kan forekomme).


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

4 kommentarer

 • Helle

  Nu er jeg ikke svigermor ( endnu) og min egen svigermor er desværre ikke her mere.
  Jeg synes disse indlæg er meget sjove, men gad vide om man ikke kunne lave samme type indlæg med modsat fortegn (altså kommentarer om lidt udfordrende svigerdøtre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Hej Helle! Jo – det kunne man med garanti! Er sikker på at os svigerdøtre, kan være en lige så stor mundfuld, som nogle svigermødre! Jeg er dog ret sikker på, at målgruppen for den her blog, mest er de der har svigermødre og ikke svigerdøtre. Men hey – hvis du kender nogle der kunne være gavmilde med et par kommentarer om svigerdøtre, så bed dem endelig skriv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvad gør lidt utroskab? Nu ikke så sart. Så længe man beskytter sig, skal alt nok gå min pige!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hooold nu op😂😂 jeg er selv svigermor til 2, jeg er helt flad af grin, det er da utroligt hvad svigermødre kan få sig selv til at sige 😳😳 tak for din blog, som jeg just er begyndt at følge, efter din bemærkning “lus?” Til mmlange, tænkte hun må være sjov, og det er hun 👏👏👏 glæder mig til mange grin 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVE fra wellness/spaophold (læs: Lalandia)