Stemningen her hjemme disse dage...

15. december – Jagten på den perfIGte jul

Dette indlæg er sponsoreret af LEGO.
Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggen Fyrstenogfruen.

img_1451

Du kan i dag vinde en LEGO brandstation for de 6-12-årige her på bloggen, og hos Fyrstenogfruen kan du vinde Verden Rundt-sættet for de 2-5-årige.
Alt du skal gøre er at kommentere med “God jul!”

 Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Fyrstenogfruens blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 15. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 16. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

LEGO igennem mere end 80 år skabt kvalitetslegetøj, som indbyder til kreativitet og gode legestunder. Og med brandstationen og verden rundt-sættet er der lagt op til fantasifulde lege for både små og store børn.

Hjælp de modige brandfolk på stationen. Fyld brandbilen og helikopteren med udstyr! Det er frokosttid, så glid ned ad brandmandsstangen. Snup en grillpølse i pølsevognen og giv hunden et kødben på vejen. Åh nej, pølsevognen brænder! Træk brandslangen ud og brug brandsprøjten til at slukke flammerne og redde pølserne!

Verden rundt-sættet giver de mindste mulighed for at lege med alverdens forskellige dyr! De små opdagelsesrejsende kan rejse fra sted til sted i båd eller fly og lære om de forskellige dyr og deres levesteder. Sættet indeholder fem LEGO DUPLO figurer og 17 dyr fra hele verden, bl.a. en hval med en mund, der kan åbnes.

LEGO kan følges på FACEBOOKINSTAGRAM og på HJEMMESIDEN.

60110_web_pri_1488 lego_10805_prod_1488

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Og hvis du vil, kan du HER læse om, hvilke aktiviteter og lege Elisabeth anbefaler til sin 3-årige.

Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

120 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningen her hjemme disse dage...