Bagsiden af Jordemoder-medaljen

KONKURRENCE! Vind lækker retro-taske til dit barn

20170203_122034

abm_1485068257-1◊ Vinderen er fundet og den heldige blev Louise R ◊

For nyligt var jeg til et arrangement, hvor jeg lige pludselig så den her søde kvinde, der ved sin side havde den fineste lille taske.

Straks jeg så den, fik jeg flashbacks til min egen 80’er barndom. Flashbacks til fløjlsbukser, reflekser, båndsalat og børnetime. Så jeg råbte gennem rummet spurgte hende stille begejstret: “Hvor har du den taske fra? Hvor er den bare super lækker!” Jeg fortalte hende, at der straks dukkede minder fra min egen barndom op, da tasken til forveksling ligner én, som jeg selv havde i rød da jeg var en lille pige. Ydermere kunne jeg ikke lade være med at ytre min begejstring for, at der ikke var enten Spiderman eller Elsa i kedelig plastik klistret på 😉 for helt ærligt – det er da lidt befriende ik’? Selvom børnene er glade for at have deres idoler klistret på ALT, så gør det jo ærligt talt en smule ondt i øjnene.

Det skulle vise sig, at den her søde kvinde ved navn Suzette, faktisk selv havde været med til at designe tasken. Og at hele idéen til tasken netop opstod, da Suzette og hendes mand havde haft en hyggelig snak over hækken med naboerne om netop barndommen i 70’erne og 80’erne, alt imens deres sønner legede sammen i haven. Skæbnen ville at tale blev til handling og pludselig var et brand opstået. Et brand der blev døbt Jens Storm København. Opkaldt efter hhv deres egen og naboens søn.

20170203_121018

Suzette insisterede på at forære mig en taske – og det er jo naturligvis svært at sige nej til! Jeg glæder mig til at Mandlen kan bruge den, når han starter op i sin nye børnehave til marts. Som tak for tasken insisterede jeg så på, at skrive et indlæg om denne fine lille taske – for måske det kunne være noget for dig?

20170206_173127Jeg fik endda lov til, at udlodde én i en konkurrence 🙂 Så DU kan altså vinde en taske fra Jens Storm København til en værdi af 599kr. En taske der er fremstillet af kernelæder og slidstærkt, vandafvisende nylon. Og i øvrigt selv vælge, om den skal være i rød, grøn, bordeaux, blå eller sort. Se alle modellerne HER. Er du ikke den heldige vinder, kan du til gengæld få 10% rabat på tasken med rabatkoden lillemor10 til og med 28. februar. Bestilling kan laves på deres hjemmeside.

Alt du skal gøre for at vinde er, at fortælle i nedenstående kommentarfelt, hvad dit yndlingsminde fra barndommen er. Var det da du iklædte dig de brune fløjlsbukser? Var det når Bubber dukkede op i sit badekar? Eller når du fandt din walkman frem og satte dit yndlings kassette bånd i?

Vinderen vil blive trukket d. 10. februar og vil få direkte besked.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

67 kommentarer

 • Mie

  Mit yndlings barndomsminde er søndagsfrokost hos mine bedsteforældre. Du ved hjemmelavet rugbrød og den der store runde røde skær’ selv spegepølse, som sikkert også kan fåes i dag, men som med garanti ikke vil smage ligeså godt som den gang – kender du det? Åh hvor var det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit yndlingsminde må være de rigtig gode fredage, hvor vi lejede ikke bare VHS-film, men også en VHS-afspiller i blockbuster, fordi vi ikke havde en derhjemme. Se så var der tale om en festlig fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mit bedste barndomsminde er alle turene i sommerhus med lange dage på stranden efterfulgt af jordbær med BÅDE fløde og sukker om aftenen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Når min mor og far efter aftensmaden gik med ud og sjippede bue med mig og min søster (om sommeren naturligvis).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh, sådan en ville være fed at vinde til min kommende nevø – hans storesøstre har nemlig en fin retrotaske hver, så han skal da også have en på et tidspunkt 🙂
  Mine bedste minder har nok været når min søster og jeg, for en gangs skyld ikke var uvenner og vi fx var i Tivoli eller på bakken med vores far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit bedste minde er fra vores sommerferier på Christians Ø❤ 3 uger uden tv eller afbrydelser, bare bade, frihed, sol og mega telthygge😊 Øen er så lille at alle kender alle, så min mor har tit sagt at hun fik børnefri i 3 uger, for min søster og jeg løb fra færgen og kom kun “hjem” og sov og ellers så de os ikke😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  De bedste barndomsminder har jeg fra besøg hos min farmor og farfar. Farfar var gået på førtidspension, så han havde masser af tid til at være i haven med mig, gå ture ind til byen, spille spil og narre mig til at gøre badeværelset rent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mit bedste minde er når vi en gang imellem om søndagen fik smørrebrød til aftensmad. Så sad vi i det lille køkken og spiste madder og drak the til. Og når der så var ryddet op, gik vi alle (inklusiv hund og kat) en aftentur rundt i kvarteret ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mit bedste minde var når min mor pakkede den orange køletaske med hjemmesmurte sandwiches og kolde sodavand på flaske, og hele familien kørte til Store Økssø for at gå tur og spise madpakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Så flot en skoletaske:-)
  Har en lille fyr som næsten lige er startet i skole.
  Mit bedste minde er da jeg og et par venner byggede en hule ind i siden af vores å. Vi brugte uger på at grave og bygge, forme til og havde så mange gode timer der:-)
  God aften til du og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når min lillebror og jeg legede med barbiedukker og actionfigurer eller dukker på et tæppe i gården. Actionfigurerne spillede aldrig nogen særligt central rolle – jeg bestemte hårdt over legen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har så mange gode minder, hvor mine brødre og jeg slæbte det halve af skolens børn med hjem og legede i min far stak af halmballer, byggede tårne og huler, fort til krig. Det var fantastisk så mange børn vi kunne stimle sammen (og ja, der var voksne øjne på! 🙄)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Den ville jeg elske!
  Nu var jeg barn i 90’erne. Så ingen 80’er minder herfra. Men jeg husker tydeligt alle de gode lægestanden, jeg havde: Harry Potter, det lille his-serien, Den sorte hingst, og mange hundrede flere bøger ❤️hvem der stadig havde tid til det (jeg ser næsten frem til livet som pensionist, så jeg kan binge reade lige så meget, jeg orker😂).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er den fed, der var flere i min klasse som havde den slags skoletaske 🎒 Jeg elskede min walkman og især når vi var på bil ferie og jeg sad på bagsædet og hørte lydbøger og bamse og kylling lige ind til bamse blev træt. – altså indtil batterierne løb tør og bamse talte langsommere og laaangsommere og til sidst gik helt i stå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Der er heldigvis flere, men et af de bedste er de utallige gange, hvor mine kusiner og jeg har haft boder med hjemmelavede ting ude ved vejen – ude på bøh-landet .. Gad vide om der egentlig nogensinde kom nogen forbi .. Haha! Det var bare hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Et af mine yndlingsbarndomsminder er alle de eftermiddage og aftener, jeg har brugt sammen ned mine venner på at lege ude på villavejene i mit barndomskvarter. Der blev leget rulleskøjteklub, rideskole (hvor cykler var hestene), pas-på-bilen, spark-til-bøtten, politiskole, rundbold, langbold, fodbold, sommerfuglefangning osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var barn, ville jeg altid tørres som en hund. Dvs. jeg stod på alle fire og bjæffede imens mine forældre tørrede mig 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlo

  Mit bedste minde var lykken at få nyt smart tøj fra H&M, gerne med et Disney print og det blev kun vildere når bedste veninden havde det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Et af mine bedste barndomsminder er de utallige gange jeg sad i køkkenet sammen med min farmor og hun fortalte historier. Min farmor var fantastisk til at fortælle historier om dengang min far og hans søskende var børn og jeg elskede det og husker dem stadig, fx om mis miav der gemte sig på ladet af en flyttebil, om min farbror der gemte en muserede i farmors ovn, om min fasters langsomme kartofler og mange mange flere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At tage ind i verdens bedste butik, når vi var i København, og kigge på dukkehus møbler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lykke

  Alle de gange min mor klædte mig og min søster i ens tøj. Gerne i fløj eller velour – og til alle familiefester så der findes alt for mange billeder som bevis. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det bedste minder er campongferierne, som vi var på hver sommer ❤😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika Christiansen

  Mit yndlings barndomsminde er helt klart når alle børn fra hele nabolaget i paracelhus kvarteret fandt ud på vejen og vi legede “Dåseskjul” til gadelygterne blev tændt. Det betød nemlig at så skulle man hjem og spise aftensmad. Den gang der ikke fandtes børnelokkere og mobiltelefoner. Sikke en frihed vi havde den gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  MIt yndlingsminde fra barndommen er sommerferierne i sommerhus ved den jyske vestkyst. Gode forblæste gåture med hele familien. Og gensynglæden ved at komme tilbage hvert år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sørensen

  Vi var hvert år i sommerhus sammen med min mormor og morfar rundt omkring i Danmark. Og vi spiste hver aften jordbær 🍓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Thestesen

  ( havde den originale i rød og orange) På bagsædet i Moris mini uden sikkerhedssele mens jeg sang ” jeg kunne skyde dig med 1000 pistoler og dolke dig i din ryg – jeg savner dig uhhhh uhhhh” og jeg havde den vingummi der sættes på hånd og som idag er forbudt på grund af de utællige E-nr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Apropos Bubber, jeg var kæmpe fan af ham som barn og var så heldig at støde på ham og Dorthe der er der i en legetøjsbutik der vist nok hed Valde. Sød og åben som han var kom han hen for at snakke med mig, da han nok havde hørt min far sige:”Hey se, det er Bubber fra bubbers badekar!” Desværre var jeg så genert at jeg vendte mig om og stod med hele hovedet inde i legetøjs reolen, jeg fik kigget meget nært på sylvanians dyrene 😄 Øv hvor jeg ærgede mig da jeg kom hjem over at jeg ikke havde turdet at snakke med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hoooold nu op hvor er de flotte de tasker!! En af de ting jeg husker aller bedst, var når min lillebror og jeg fik lov til at gå bananas i haven om sommeren! Badebassin og mudderbad i en stor pærevælling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Et af mine bedste og tydeligste barndomsminde er at lege i skoven. At finde et gammelt træ på en skråning hvor man kan bygge hule imellem rødderne. At lege hele dagen og være i en verden for alle slags skov væsner var helt tydeligt for en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Mit yndlingsminde er alle de timer jeg har tilbragt sammen med min far, hvor vi enten har rodet i gamle biler eller skruet på motorcyklen. Hjemme hos min farmor var der sådan en rød taske der mine om dennetop.
  /Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg husker at lege Power Rangers i haven med min bror 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Degnebolig

  Min yndlings minde må helt klart være når jeg tog min røde cykel med støthjul og kørte rundt til de nærliggende gårde for at besøge køer og grise, katte og div andre dyr ( dette helt alene ) den gang gik man bare på besøg hos naboerne og hyggede 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Mine høje plateau sko. Nurrrh de var vildt seje 🙂 Det har med garanti været et syn, for ift min alder var jeg i forvejen ret høj og så lige en del cm på skoen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fadime

  Min bedste barndomsminde er min hule som jeg fik bygget sammen med mine venner. Vi mødtes i hulen og havde lidt guf med. Det var lidt vores hemmelige hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mit yndlingsminde er at tykke 50-øres tyggegummi, dem der var pakket ind enkeltvis med klistermærker under papiret. Alt imens vi hinkede i skolegården eller havde foldet en “flipflap” af papir.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Eftermiddage hos min mormor.. ❤ Hun boede lige ved skolen, så det var let for mig at smutte ind der, og så bare køre med min far hjem når han fik fri fra arbejde (vi boede lidt ude). Vi legede hvad jeg ville, spiste hvad jeg ville og det var det tryggeste sted i verden for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine H

  Mit bedste minde er når min far og jeg var alene hjemme, så fik jeg lov til at gå i min mors klædeskab og klæde mig ud. Min far crepede mit hår og jeg fik høje hæle på og så havde vi ellers en fest. Dejlige minder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandy

  Det må klart være, da man sad på værelset, og hørte radio. Og pludselig var den der! Ens yndlingssang. Så løb man, hvad rammer og tøjler kunne holde hen, for at optage sangen på båndet. Man nåede jo desværre ikke altid at få starten med, så jeg har hørt mange halve sange i min barndom!!! Haha😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Gjesing

  Mit bedste barndomsminde er helt klart de gode melodi grand prix sange. Jeg kan huske at min far sad klar ved båndoptageren for at optage sangene hver og en og efterfølgende kunne jeg afspille dem på min walkman😂 Se det var dengang der var gode sange i melodi grand prix – kloden drejer, danse i måneskin, Kirsten og Søren osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Et af mine bedste minder er fra middagsbordet, når det rigtig skulle være fint en fredag aften. Så fandt mine forældre fonduesættet frem. Det bedste jeg vidste var, når jeg fik lov til at stikke cocktailpølser rullet i bacon ned i friturolien! Uhmmmm en himmelsk børnemenu😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg havde den i blå og orange og elskede den! Min mor nåede at opleve min første skoledag i 0.klasse (med tasken på) lige inden hun døde. Det er et dejligt minde, jeg helt havde glemt. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June lüdeking

  Mine bedste barndoms minder må være de utallige loppemarkeder min kusine og jeg holdet foran vores hus. Bedst af dem alle var den gang vi solgte min cykel ( uden at ha’ fået lov) for 50 kr. Vi syntes det var vildt mange penge og den var også ved at være for lille. Vi fik heldigvis ikke ballade men jeg høre stadig for det den dag i dag😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Besøgene hos mine bedsteforældre altid fyldt med hyggelige aktiviteter som bygge hule, kagebagning osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste barndomsminde er når vi (som regel om søndagen) smurte madpakker og tog på tur, f.eks. i skoven eller en tur til Vesterhavet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Julia Ammitzdorf

  Oh et af mine yndlingsminder må være at blive vækket hver morgen 10 i syv, så jeg ku ligge og høre Rasmus Radiomus mens min mor fik min lillesøster op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Efter at læse dette kommer det minder frem fra min barndoms forsøg på at lære at stå på rulleskøjter- startede ud med et par orange og blå sidebyside der kunne spændes under et par sko🙈😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Hansen

  Den er SÅ fed den taske! Og hvor er det sjovt at læse alle barndomsminderne – der er mange jeg kan genkende bl.a. den med leje af VVS- bånd i afspiller. Et af mine bedste barndomsminder er vores kør-selv ferier sydpå med camp-letten bagpå. På en af turene var vi 6 mennesker proppet ind i en Volvo til Frankrig. Min veninde og jeg sad på gulvet bag forsæderne ovenpå vores dyner og med en masse Anders And blade – det var så hyggeligt. Og med fuldt nedrullede vinduer på motorvejen pga ikke-eksisterende aircondition😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Prøver lige at huske tilbage, mærkeligt nok kommer der en masse frem om, når det gik lidt galt, da jeg gik på Line over søen og fik sok, øv. Pragtfuld sommerdag med min allerbedste veninde ved Bellevue strand. Kælketur i Østre anlæg med mine brødre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Nu er jeg over 50 så vil gerne vinde til mit lille barnebarn på 1 år. Mit bedste mm de er de lune sommer aftener hvor alle landsbyens børn samledes på parkeringspladsen ved kirken. Der legede vi hen i flasken, sparke dåse eller legede krig. Krig var et spil hvor man med kridt tegnede på asfalt og overtog hinandens land. Det var noget andet end disse krigsspil nutidens unge spiller på PlayStation og deslige i dag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Toget over til min farmor og farfar i Skanderbog ( dengang der var kupeer i toget ), traktor tur på farfars skød på markerne, min farmors legeskuffe i køkkenet som der altid gemte sig gode legesager i, og ikke mindst pandekager søndag formiddag inden vi sku hjem til kbh igen. Min farmor lavede altid mine ekstra tykke, for det ku jeg bedst li :o) Og det kan jeg stadig i en alder af 35 ha ha :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er født i 1976 så denne taske ligner præcis min allerførste røde skoletaske fra 1981! Uhh barndomsminder er der en del af – gode som mindre gode! Jeg husker : mine røde træsko, mine smækbukser og dertil grydeklippede frisure! Mine usynlige venner og min lille røde Winther cykel. Tiden før sociale medier og i pads… duften af haveaffald brændt af i en olietønde i haven…min fars ” hemmelige planter” blev dyrket i baghaven…ja, der var plads til at ” være” som barn. Det husker jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Når jeg sad oppe i træet i haven og læste bøger indtil min mor kom hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tillykke Louise, du er den heldige vinder 🙂 Jeg bad min computer finde et tilfældigt tal mellem 1 og 64 og Guderne ville, at du blev trukket ud. Tillykke! Jeg kontakter dig pr. mail. Kh Lillemor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Et af mine bedste minder fra 80’erne var når jeg lå i sengen med walkman og høretelefoner og lyttede til Disney fortællinger der sagde pling hver gang man skulle vende en side i den bog der hørte med til fortællingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine andersen

  Mit yndlingsminde er når jeg hos min mormor fik en æggeblomme og to spiseskefulde sukker i en kop, og så bare rørte og rørte, indtil den lækreste æggesnaps fremkom. Sand lækkerbisken før salmonellaen gjorde sit indtog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  At blive passet hjemme hos min farmor, på en madras foran fjernsynet, puttet med dyne, puder og tæpper, og en mikroskopisk slikskål, men den VAR der 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit yndlings minde må være ture på rulleskøjter i skoven med discmann’en i hånden 🙂 Altså rimelig stille og rolig kørsel, for ellers hoppede musikken 😀 Og så min røde skoletaske der lignede den vi kan vinde til forveksling 🙂 Vega skal vinde en rød, hvis hun er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min far var selvstændig frilandsgartner. Så mine bedste minder er samværet med alle de unge mennesker han havde ansat. Til jul bandt han kranse og juledekorationer i gigant mængder. Han havde et rum hvor der var et kæmpe bord i midten og masser af varme på hvor han knoklede til langt ud på natten. Når min mor og jeg kom med mad til ham var der som regel altid besøg af en af de unge mennesker som havde arbejdet for ham. Så fik de sodavand og talte om livet mens han bandt og bandt gran på halmkranse. Når jeg dufter gran er jeg tilbage i det rum med det samme. 😊
  I dag.. 30 år senere.. så kommer de nu voksne “unge” stadig på besøg. Tænk at have sådan en person i sit liv som stadig betyder så meget . Er lidt stolt af min far. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mit yndlingsminde fra barndommen er nok somrene på vejen uden for mine forældres hus – hvor alle børnene legede på vejen eller i hinandens haver – tegne med kridt (huse eller spil) spille rundbold, lege vandkamp eller skjul … vi var rigtigt mange børn på den lille lukkede vej der i slut 70’erne og start 80’erne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har som sådan ikke ET men derimod MANGE ynglings minder… men sjovt, lige forleden sad jeg med mine store unger og kiggede billeder, og så faldt vi over billedet af mig, den dag jeg startede i 0.A…. Billedet hvor stoltheden LYSER ud af mig, over at skulle starte i skole, men nok endnu mere over at jeg ENDELIG kunne bruge min nye meget FLOTTE skoletaske <3 Tasken, som er magen til den du udlodder…og hold nu kæft hvor er den stadig FED…og den ville passe perfekt til lillesøster herhjemme :o) Så håbe håbe håbe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en dejlig taske.
  bedste minde når mor hentede mig i SFOen, i hestevogn.
  Det var altså vildt dejligt, kom tidligt hjem (tidligere for blev altid hentet tidligt) kom med i stalden…. en vinter med meget sne tror jeg hun tog kanen (ellers var jeg måske blevet hentet og så kørte vi kane…).. eller hun red ud og hentede mig, så red jeg hjem …

  helt klart en bordeaux… skulle det være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Da jeg var barn stod jeg på rulleskøjter ALTID! Og var fuld af de videste sår der alle blev pillet i (tak for grimme ar på benene fortids-jeg). Et af mine yndlingsminder er følelsen af at tage rulleskøjter på og løbe rundt i den milde sommer regn… Det var sgu fedt og befriende!
  Hvis tasken flytter herhjem skal den være blå og følges med min søn i dagpleje…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit yndlings barndomsminde er mine sommerferier alene hos min mormor og morfar, i deres skønne sommerhus. Der stod den på ren forkælelse, sol og sommer. Det ferier vil jeg aldrig glemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tror egentlig det er det med, at når man skulle lave en lege aftale så ringede man hjem til fastnet telefonen. Det havde altså noget særligt over sig – Kan faktisk stadig huske mine veninders numre 😉
  Udover det er det også et godt minde at vi brugte så meget tid udenfor eller på leg der ikk involverede noget elektronik 😉
  OG at jeg har været med i general Dryptud og Bubbers børneshow takket været min far 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Når hele familien tog en fælles pjække-hygge-dag og vi kunne lave alt og ingenting… Det kunne alligevel noget som lørdag og søndag ikke kunne!

  Jeg vil så gerne have den grønne til min lille Arthur! Det er de fedeste tasker! Og havde jeg kendt til dem, havde jeg også købt én da han skulle have rygsæk – men man kan jo altid være heldig at vinde en til udskiftning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Reedtz Rosefalk

  Mit bedste barndomsminde er somrene hos mine bedsteforældre alene. Det var skønt at have de voksne for sig selv, når man er mellembarn og bliver lidt overset i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Da ‘julemanden’ pludselig dukkede op juleaften hihi :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagsiden af Jordemoder-medaljen