Så ka' du lære det Lillemor... Så ka' du lære det!

Om ost, lange bryster og en meget ærlig Kummefryser.

20170322_095502

Jeg havde netop læst en bog for Kummefryseren om to kaniner, der forsøgte at fortælle hinanden, hvor meget de elskede hinanden. De blev ved med at overgå hinanden og konklusionen blev, at de elskede hinanden op til månen og tilbage igen.

Vi talte derfor også om, hvor meget vi elskede hinanden (noget a la hen til børnehaven og en trillard trillion fantasillion gange frem og tilbage) men det interessante var dog da jeg spurgte hende:

Mig: “Hvad elsker du mest ved mor?”

Kummefryseren: “Når du kysser mig.”

Mig: “Hvad er så det mest irriterende ved mor?” 

Kummefryseren: “Når du åbner vinduet. Og når du spiser ost. Du stinker virkelig når du spiser ost…og når du viser babser!” 

(…)

Har jeg i øvrigt fortalt om dengang hvor hun undrende spurgte… “Mor…. Hvor lange bliver dine bryster egentlig?” (med tryk på egentlig). 

Eller da hun spurgte: “Hvorfor hopper din mave sådan når du går?”

Eller: “Hvorfor ser du så mærkelig ud?” (Ingen make-up)

Der er ikke noget som et hurtigt selvtillids-boost fra en 5-årig! Tak!! BARE TAK!

PS: Er jeg den eneste der tænker, at man nogle gange har lyst til at proppe børnene OP igen?

PPS: Der er da ikke noget i vejen med lange bryster… Vel? Vel? 


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

6 kommentarer

 • Joan

  Åhh, når man i et anfald af sindsyge kysser 15 årig søn godmorgen og med sin mest sleske stemme siger: Godmorgen skat, du skal i skole! Og han åbner øjnene og siger: Hold kæft du har dårlig ånde mor! (Og det var før ost) Lange patter skal man ha, når man er mor 😊 Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  For efterhånden en del år siden, konstaterede min datter, at: “når jeg bliver voksen, vil jeg have ligeså lange bryster som dig, mor!”
  Og på sin vis var det måske et kompliment, at hun gerne vil ligne mig… men come ooooon! 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, fra børn og fulde folk, som de siger… Jeg får mest at vide, at jeg har revner i hovedet og gule tænder, og den slags. Har skrevet om det her: http://skøreliv.dk/?p=612
  Det går vel kun én vej fra nu af, tænker jeg!… 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ha ha ha, ja “glæden” ved børn 🙂

  Min søn var lige startet til fodbold, og var ca. 6 år gammel. Jeg stod der på sidelinjen med alle fædrene og snakkede om alarmsystemer. Min søn kommer pludseligt og helt umotiveret hen – midt i en kamp – kigger på fædrene og siger “Min moar har hænge bryster” hvorpå han løber tilbage på banen !!!! Hvad fanden siger man så…. Hurtigt fik jeg svaret, tja sådan er det jo og snakkede videre om alarmsystemer 🙂

  Min datter stod også en dag på badeværelset og konstaterende sagde “dine ben er længere end dine bryster” – JA HELDIGVIS DA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hahahahahah😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Guess how much I love you ❤❤ fik bogen af min mor, der havde været i London, til min 6 års fødselsdag og det er den bog jeg husker bedst, at jeg har fået læst op MANGE gange!!
  Det var også dengang jeg sagde “mit mål er at jeg ikke vil have så længe og store bryster som dig mor”…….. men naturen, generne og tyngdekraften agerer super fint målmand i det her tilfælde – er spændt på hvordan de ser ud når jeg engang har født og ammet 😂😥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så ka' du lære det Lillemor... Så ka' du lære det!