Kunne du også mærke det i morges?

Nu smutter jeg sgu til Oslo med nogle blogger-damer!

20170418_155351

For en lille måneds tid siden, kom Miriam på den fixe (og ret spontane) idé, at vi da skulle tage et smut til Oslo med Oslo båden. Og selvom det lyder ret 90’er agtigt at gøre, så kunne jeg jo ikke andet end at sige JA! Det samme gjorde hende her og hende herJeg tror vi får det pisse hamrende sjovt og det er muligt, at jeg har planer om, at drikke en lille bitte tår rødvin på vejen. Bare en lille bitte smule.

Jer der følger med på snap ved, at der har været lidt stille de sidste par dage. Det skyldes simpelthen, at det tager mig flere minutter, at uploade bare én video, så nu har jeg givet snapchat fingeren (for en stund) og fake-snapper på Instagram i stedet! Så hvis WiFi er med os fra Oslo båden, sender jeg lige en video eller to ud! Undskyld spam på forhånd.

TAK TAK TAK i øvrigt, for mega mange søde beskeder på både Facebook og Instagram, efter jeg i går skrev dette indlæg. Jeg havde en dejlig dag og fik blandt andet den her taske (reklamelink) i gave!

20170418_143733

Jeg er pjattet med den og har planer om, at svinge rundt med den i Oslo. Og drikke kaffe. Og rødvin. Og mere rødvin. Og kaffe.

Ps: For halvanden time siden, sad jeg der hjemme og havde hverken pakket eller handlet ind til turen. Ret godt klaret ik’? 😉 De andre mente, at jeg skulle tage og nosse mig sammen og gøre mig klar.

Men hey, hastværk er lastværk… Og jeg  nåede det jo! 


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

   

1 kommentar

  • Tine

    Nøøøøj hvor er den fin. Tror den er storebror til den jeg har og er sindssygt glad for 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne du også mærke det i morges?