It. Has. Begun.

Er jeg den eneste der…#3

 

 

resized_new_doc_2017-05-16_1

20170406_170743

 • Ikke var klar over, at jordnødder og…hold nu fast…peanuts var én og samme ting? Hvorfor finder jeg først ud af sådan noget i en alder af 33 25?
 • Tisser lidt i bukserne af grin, når jeg på HBO ser Vice Prinicipals? En serie om to fyre, der desperat forsøger at udtænke skumle planer, med det for øje at overtage pladsen som skolens rektor? Og i øvrigt glæder mig temmelig meget til næste sæson?
 • Fortsat shopper tøj i butiker som ONLY, Vero Moda og VILA og bilder mig selv ind, at det blot er de unge der har MEGA god tøjsmag og ikke mig, der blot klæder mig som en 16-årig?
 • Ikke opdagede at jeg fik 7.500kr udbetalt i barselsdagpenge (ja, barselsdagpenge…) ind på min konto i februar ved en fejl?
 • Er ret træt af, at SKAT nu mener, at jeg skal betale 7.500kr tilbage over 3 rater sommeren over?
 • Har huller i 80% af sine strømper? Det er lidt som om at joken: “Jeg har lige taget hul på et par nye strømper!” ikke kan vare evigt, ik’?
 • Har prøvet at skylle munden i klorhexidin sprit, i stedet for det tandlægen RENT FAKTISK sagde? Altså MUNDSKYL klorhexidin, som er en noget tyndere (og knap så giftig) blanding, end førstnævnte? #JegTroedeLidtJegSkulleDø
 • Aldrig kan finde sine solbriller og derfor sidste år besluttede sig for, at købe nogle lækre og lidt dyrere solbriller – for så er motivationen for at passe på dem EKSTRA stor?
 • Ikke kan finde sine dyre solbriller?
 • Overvejer at gå ind på www.boozt.com og købe nogle andre solbriller, da de har sat ALLE solbriller ned med 25%? Inklusiv mærker som Ray Ban, Stella McCartney, Tom Ford og Ganni? Se alle deres dame solbriller HER og deres herrer solbriller HER. Tilbuddet gælder til og med 17. Maj. Bare et tip 😉

Har du lyst kan du også læse Er jeg den eneste der… #2


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

4 kommentarer

 • Åh nej. Det mundskyl der fik mig til at sætte pris på at jeg har husket at lave knibeøvelser.
  Fy for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hmmm. Lige der, er du den eneste søde… Men jeg kan andre, hvor jeg tror jeg er den eneste??!! Der kan glemme at købe bl.a. toiletpapir til julen og må få min eksmand på akutindkøb. Glemme hvilken dag jeg skal på arbejde, blive ringet op af lederen, fordi jeg sov i stedet for at skulle møde efter længerevarende sygdom. Må lære min datter min dankortkode for, at hun skal overleve, da hendes mor er for distræt til at købe mad ind? Ikke kan købe tøj til mig selv, må have assistenter på, da jeg enten prøver tøj til 16 årige eller 80 0rige 😖😖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige pillet strømpebukser med tå-kigger hul af… igen.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Huler i dømmer check..
  men jordnød pants vidste jeg godt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It. Has. Begun.