Er jeg den eneste der...#3

Og så flettede Lillemor næbet…

20170518_141625

Det der skete var…

Jeg var på nattevagt på storkenes landingsplads. Jeg havde telefontjansen. Dvs. jeg var den jordemoder man fik i røret, når man ringede ind og fortalte, at babykanonen var ved at lade op og nok inden for overskuelig fremtid ville fyre af. Pludselig blev min stemme dog mere og mere rusten. Den gik ret hurtigt fra Lillemors normale, bløde Mariah Carey stemme (…sagde ingen nogensinde) og til en god Kim Larsen-der-har-røget-70-smøger-på-en-time stemme. Og så lige pludselig, kunne jeg ikke sige en lyd. Ret frustrerende når man nu er den der sidder med telefonen på Danmarks største og travleste fødegang 😉

Jeg ved satme ikke lige hvad der skete. Men det fortsatte og natten efter, hvor jeg endnu engang placerede mit korpus på fødegangens matrikel, forsvandt den helt. Guderne må vide hvorfor, for jeg er ikke så meget som små forkølet eller andet. Og da jeg googlede “hvorfor er jeg hæs?”, fandt jeg bare ud af, at jeg har 8 forskellige former for kræft! Tak google!

Da jeg kom hjem og Lillefar hørte min stemme, så han pludselig meget mærkelig ud i hovedet.

Lillefar: “Hvorfor hvisker du?”

Lillemor: “Det er fordi jeg har mistet min stemme! Det er ganske forfærdeligt!”

Lillefar “…vil det sige at…du slet ikke kan snakke?”

Lillemor “…ja!”

Og ja, så var det at Lillefar så nogenlunde sådan her ud:

26uf6o80xhd6mkgiw

Kummefryseren, Mandlen og Lillefar var således ikke helt så støttende. De grinte i hvert fald og blev enige om, at der ville være en dejlig ro og fred, uden min stemme der tilsyneladende pryder hvert et panserglas og får hundene i nabolaget, til at vende snuden mod Lillemors placering. JA jeg taler åbenbart meget. Og højt. Måske er det Gud der straffer mig? Hun har sgu også altid været så nærtagende.

Nå, men det er muligt at jeg lyder som selveste Godfather lige nu, men jeg satser på at min stemme er i bedring meget snart! Heldigvis fejler mine fingre da ikke noget, så jeg kan få skrevet lidt på den her blog 😉


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

   

10 kommentarer

 • Trine

  Åhhh Gud hvor frygtelig🙈 Det er bare det værdste der kan ske😲
  Jeg snakke også en del selv, er der mange der siger😉
  Jeg føler med dig, og krydser finger for at din stemme snart kommer igen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, bare ikke har det en jeg kendte som barn have hun skulle holde munden lukket i flere uger…. et sludrechatol som jeg var fandt det ganske forfærdeligt. .. det gør jeg stadig.
  du burde nok gå til lægen då du ikke overbelaster stemmebåndet hvis det sådan noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA tak for aftenens grin. Er sikker på min kæreste ville sidde nogenlunde på samme måde, hvis det var min stemme der pludselig var væk 😉 Og undskyld, det er selvfølgelig ikke pænt at grine, af andres “ulykke” hihi 🙂 Håber stemmen snart er klar til flere fødende kvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stress… det kan komme af stress…. og jeg ved jo hvor stresset og presset i er på landingspladsen 🙈 Pas på dig selv😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • If you would like to get much from this article then you have to apply these techniques to your won web site.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s great that you are getting thoughts from this article as well as from our discussion made at this place.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information particularly the ultimate part 🙂 I deal with such info
  a lot. I was looking for this certain information for a
  very long time. Thank you and best of luck.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Εxcellent, what ɑ website it is! This weblog provіdes heⅼpful dаta to
  us, keep it up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My brother recommended I might like this website. He was entirely right.
  This put up actually made my day. You can not consider simply how so much time I had spent for this
  info! Thank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website provided us with valuable information to work on. You have performed an impressive
  job and our whole community will likely be grateful to
  you.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste der...#3