Nej, jeg skal ikke være fuldtids-blogger!

Er jeg den eneste der… #5

20170831_091836

 • Synes at min far har ret god humor, når han køber Trump-toiletpapir?
 • Ikke forstår hvorfor thebirkes hedder en Københavner i jylland, når den ikke gør her i Københavnstrup?
 • Heller ikke forstår at wienerbrød generelt hedder en Danish i engelsktalende lande, men ikke her i DK? Hvad fanden kalder de wienerbrød i Wien?!
 • Har haft en pind liggende på gulvet inde i stuen, bragt indendøre af den tre årige, trådt på af moderen gange flere, men fortsat ligger der til offentlig skue, ene og alene fordi moderen ikke magter at bukke sig ned og samle skidtet op?
 • Hader at blive konfronteret med min egen stemme på video. HVORFOR er det sådan, at jeg på video lyder som havheksen Ursula, når jeg i mit eget hovede lyder som 90’ernes Mariah Carey?
 • Synes det er pisse irriterende, når folk går MOD ensretningen i IKEA? Og fandt ud af det på den hårde måde, da jeg tilsyneladende tog mig selv i, uvidende, at gå mod pilemærkningen på gulvet, alt i mens jeg sendte vrede blikke til alle de der gik MOD mig (og i den rigtige retning)….. Hovsa!
 • Kan stort set samtlige Nik&Jay tekster uden ad, på trods af at jeg stadig bilder mig selv ind, at jeg hører til haterne frem for loverne?
 • Kan stort set samtlige Justin Bieber tekster uden ad, på trods af at jeg stadig bilder mig selv ind, at jeg hører til haterne frem for loverne?
 • Har taget mig selv i at svare: “Det er solen der prutter!” til spørgsmålet om hvorfor det tordner, stillet af Mandlen?

Skrev i øvrigt mere om min bad-ass far engang lige HER. Og du kan finde sidste Er jeg den eneste der… Indlæg lige HER.

 

 


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

11 kommentarer

 • Maria

  Jeg er med dig, dog ikke på de 3 sidste. Den værste er dog nummer 5 og sjovt nok kalder min mand mg mariah carey når jeg synger. Og jeg er RET sikker på at det IKKE er positivt ment😂I det hele er alle irriterende i Ikea, også mig selv.😀
  PS hvor køber man lokumspapiret😂😂😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Touche med de tre sidste. Og jeg ved faktisk ikke hvor man køber papiret. Jeg ved bare at jeg er vild med det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er med dig på det meste. Samler ikke på kæppe, men på hø og gulerødder på gulvet pga kaniner og hund. Jeg har aldrig eget både en kost og en gulvskrubbe indtil et par, jeg fødte med for nogle år siden, gav mig en gulvskrubbe med spand 😂. Nu har jeg så ingen kost. Og…. du har glemt Grand Danois, som hunderacen hedder i DK, Great Dane på engelsk, men på dansk bruger vi det franske ord for racen…. Hvorfor??? Det er vel en “stor dansk hund” eller????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Ha ha ha, ja du har da fuldstændig ret!! Hvorfor fanden hedder drt en Grand Danois??!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona B

  Linket til din bad-ass far virker ikke, og jeg vil virkelig gerne læse mere om ham. Han lyder fuldstændig fabelagtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tak fordi du siger det!! Linket bør virke nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona B

   Tak! 🙏🏻 Din far lyder fuldstændig som vores nabo. Min mand og jeg diskuterer tit, hvad vi hver især forstod af det han sagde, når vi har snakket over hækken. Og både min mand og jeg er altså opvokset på landet i Jylland. 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anemette

  Den med pinden er jeg så meget med på. Nogle gange bliver den byttet ud med kæmpe store sten, som ungerne syntes er såååååå fine. æv siger mor når hun træder på dem. Men lader dem ligge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Er jeg den eneste, hvis yngel på YouTube, ser “unboxing” af diverse slik produkter i alskens afskygninger? Overvejer seriøst at sætte Frost på og se den for 2461tyvende gang… 😬😬😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hmm her hjemme køre vi godt nok mest udpakning af legetøj/kinderæg. Stakkels børn. Det må være fordi de aldrig får lov til at pakke noget ud selv😀😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af din fars humor! Det kunne så meget også have været min far 😀

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, jeg skal ikke være fuldtids-blogger!