42% af kvinder holder på prutterne, når de er på arbejde!

untitled_artwork

20170928_175858

Jeg er mor til to styk yngler, der ikke er nærige med, at hive bakterier med hjem fra diverse børne-galeanstalter, som jeg så åbenbart er den glade modtager af. Guderne skal vide hvor mange gange jeg uden varsel, har fået Mandlens klør fem ind i munden – sådan helt op og kilde drøblen – for bagefter at finde ud af, at selv samme hånd har været på inspektion i Børges (vores hunds!) numse.

untitled_artwork

Begge børn – specielt sidste skud på stammen – har flere gange beriget os med vandhanemave og generelt været rimelig gavmild med alskens sygdomme. I kid you not: Da han var 1 år gammel, havde vi et halvt år, hvor rekorden for ham værende rask var 14 dage. Derefter syg. Med et eller andet! Det bliver man altså jævnt træt af. Og det er her at overskriften kommer ind i billedet…altså sådan nogenlunde. Stay tuned 😉

For ja, 42% af kvinder holder på prutterne, når de er på arbejde!

AHA! Det vidste du nok ikke, hva’? Til info kan jeg fortælle, at jeg heller ikke var klar over det. Men jeg er indgået et samarbejde med Lactocare, som siden hen har udstyret mig med en masse informationer, om tarmens færden og gøren. Og det er muligt at du tænker: Det gider jeg saftsuseme ikke bruge de næste to minutter af mit liv på at læse om. Og fair nok – MEN! Læs først lige de næste punkter og hvis det keder dig, så kan du smutte bagefter 😉

 • 38% har luft i maven
 • 21% har hård mave
 • 17% har oppustet mave
 • Faktisk har 38% af ALLE kvinder problemer med maven

(Lactocares oplysninger)

Det er da egentlig ret vildt hva’? Jeg vil spare jer for detaljer om min maves færden og gøren (så godt kender vi alli’wel ik’ hinanden, hva’?). Men jeg synes nu stadig det er ret interessant, at blive belært om, at mængden af mælkesyrebakterier i vores tarme – noget af det der styrker vores tarme – er faldet helt enormt meget alene de sidste 100 år, bl.a. fordi vi spiser mere forarbejdet mad end generationerne før os. OG at helt enormt mange børn bliver født ved kejsersnit (altså i et sterilt miljø!) og derfor ikke får ravet nogle af alle de gode bakterier med sig (fra mors nummer’ og fødselskanal). Avs! – Sagde Lillemor der mere end én gang i dag, har ravet E-numre til sig i den ene eller den anden form.

Men mælkesyrebakterier hjælper immunforsvaret. Og for at immunforsvaret kan nakke udefrakommende bakterier i gulvet, så er det altså nødvendigt med den rette mængde mælkesyrebakterier. Man anslår at ca. 70% af immunforsvaret sidder i tarmene, men sådan som vi generelt lever i dag, så fucker vi ganske enkelt med vores eget udbud af bakterier. Så derfor er det en rigtig god idé, at supplere med noget udefra! Mælkesyrebakterier gør kort sagt det, at skadelige bakterier eller svampe dør. Og når man har børn der ynder at slikke på hver en fremmed LEGO-klods de går i møde, så er det altså en ret god idé at proppe dem med en omgang mælkesyrebakterier.

Derfor afprøver vi lige nu Lactocares produkter her hjemme. Dem vi bruger er:

Lactocare Kids – til Kummefryseren og Mandlen. En lille tablet med ananas smag.

Lactocare Daily – til Lillefar og Lillemor. Indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier.

Lactocare STOP – som en slags “kur”. En kombination af gærceller og mælkesyrebakterier. Meget mere robuste end almindelige mælkesyrebakterier. (Dem tager jeg næste gang jeg får en hånd ind i munden, der allerede har sagt goddaw til Børges bagdel).

Man kan også få mælkesyrebakterier-dråber til babyer (Lactocare baby) og mælkesyrebakterier til gravide og ammende (Lactocae Mother & Child). Der ud over er der mælkesyrebakterier til ferier, til de nedre kvindelige regioner osv. osv. Udbuddet kan ses HER.

Jeg tror i øvrigt ikke at Børge var med i den der undersøgelse de lavede…men de bør seriøst udvikle nogle mælkesyrebakterier til hunde også, for er ret overbevist om, at Børge hører til kategorien “for meget luft i maven”.

Og så til det sjove…og vær nu ærlige!! 😉

 

Hører du til de 42% der holder på prutterne, når du er på arbejde??

View Results


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

8 kommentarer

 • Tina

  Altså jeg prutter på mit arbejde, men kun fordi jeg tit kan gå for mig selv 😂 er jeg omkring andre gør jeg mit bedste for at klemme balderne sammen… Dog lykkedes det ikke altid 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mangler valgmuligheden: prutter løs så snart jeg er alene, og håber ingen kommer ind i kolorimetri når jeg er der 😬😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mangler valgmuligheden: prutter løs så snart jeg er alene, og håber ingen kommer ind i kopirummet når jeg er der 😬😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg hører så til den del, der prutter på arbejdet, jeg hverken kan eller vil holde mig, så får jeg da for alvor ondt i maven.
  Jeg går bare et lidt afsides sted og “gasser”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg prutter når jeg skal prutte. For det meste af og til bliver de holdt inde. På et tidspunkt hvor jeg arbejdede i butik, havde jeg en fidus find et barn eller en barnevogn og slip vinden i nærheden og alle tror det er ungen der har lavet lort. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg er så heldig at arbejde i en børnehave og prutter gerne. Man kan altid bare gi ungerne skylden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   I hear you!! Den største win-win ved at arbejde med små børn 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg mangler en stemme mulighed der hedder, jeg går lige ud og “får lidt frisk luft” eller “jeg slipper en vind når jeg klarer nummer 1” – jeg forstår overhovedet ikke nogen kan holde sig 8 timer 😳 Så giver de maveproblemer da lidt sig selv hva?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvis vi spænder jeres bælte ind med to huller hvert år, hvor lang tid vil der så gå, før også I får svært ved at trække vejret?"