Selvfølgelig må man ikke knalde gommen!!

Jeg har (sgu) fået nyt job!

20170918_183339

Jeg må sige at de sidste fire måneder, har været lige spændende nok arbejdsmæssigt 😉 Jeg har jo arbejdet på Hvidovre Hospital i 7 år. Og været glad for det. Jeg har egentlig ikke været træt af selve arbejdet eller stedet, bare virkelig haft et behov for, at få udvidet min jordemoder horisont en smule. Finde en ny lille niche. En ting som jeg er god til UD OVER at være jordemoder. Kender I ikke det? At man får behovet for at lære noget nyt og være god til det (også)?

Så jeg sagde mit job op på Hvidovre Hospital. Og fik et nyt. Men min mavefornemmelse fortalte mig, at det ikke var det rigtige sted for mig, om end stedet huserede en masse jordemødre der virkelig havde det godt kollegialt. Så jeg sagde op igen. Og fulgte min mavefornemmelse. Pludselig stod jeg i starten af september og kunne kalde mig selv for arbejdsløs. En titel jeg aldrig i mit liv har haft! Og ærligt var det totalt grænseoverskridende. Både ikke at vide hvad fremtiden skulle bringe, men også det faktum at jeg slet ikke vidste, hvordan faen’ jeg skulle bidrage til, at få betalt regningerne start oktober. Der er jo jordemoder mangel som altid (selvom medierne er trætte af at tale om det, mangler de fødende stadig jordemødre!), så jeg har brugt de sidste 14 dage på, at tage vikarvagter på Hvidovre Hospital….og også været til en enkelt jobsamtale 😉

Jeg så et job opslag i slutningen af august hvor jeg tænkte: Dét job er sgu da lige mig! Men tænkte også: Det er der garanteret 1000 andre der også syntes. Men jeg søgte stillingen. Og sad en mandag i min (slukkede!) bil, efter at have været til et møde og spiste en kanelsnegl på størrelse med rundetårn (jeg måtte jo spise kanelsneglen og rydde alle spor, inden jeg skulle hente Kummefryseren og Mandlen og belære dem om, at vi jo altså KUN spiser usundt om fredagen). Jeg havde netop taget en enorm bid af kanelsneglen (den slags bid man kun tager når man er alene og kan tillade sig, at være rigtig grim når man spiser), da min telefon ringede. Jeg sad og lurede på Instagram og besvarede den derfor lynhurtigt ved en “fejl”. Vicechef jordemoderen fra Herlev Hospital introducerede sig i den anden ende af røret og jeg måtte hurtigt svare tilbage og forklare kanelsnegls-situationen. Hun grinte heldigvis og ville stadig gerne have mig til jobsamtale 😉 Det var lidt som om jeg blev en anelse glad, trods glasur på både kind og bukser.

Så afsted kom jeg til jobsamtale…og var skisme så heldig at få jobbet!

zqljk9d31jlmq

nekb8zr67tuv2

Så lige om lidt starter jeg op på Herlev Hospital i en ny type stilling, hvor jeg sammen med jordemoder ledelsen skal være med til, at nytænke arbejdsmiljø og få implementeret nogle tiltag, der højner jordemødrenes arbejdsglæde. Jeg skal være med til at forbedre arbejdets tilrettelæggelse, hjælpe til med samme og gøre mit ypperste for at imødekomme flere af jordemødrenes ønsker for vagtplanlægning og ferie afholdelse. Fødegangene har jo åbent mere end fra kl. 8-16 😉 Så alt det natteroderi og weekendarbejde kan være ganske udfordrende. Så jeg glæder mig helt vildt meget til, at lytte til jordemødrene og høre hvad DE synes kan gøres bedre. Og derefter være med til at forsøge, at føre det ud i livet. Der ud over kan jeg også selv tage vagter i ny og næ på fødegangen, når det lige passer ind og der mangler en ekstra jordemoder. Hvilket der jo gør 😉 Så kort fortalt: Lillemor skal gøre det sjovere at gå på arbejde 🙂 Det bliver meget mere administrativt, men stadig med mulighed for at have fingrene i bolledejen. (Er det overhovedet et ordsprog, eller blot noget jeg bilder mig ind?)

Jeg glæder mig vanvittigt meget! Jeg var med til at lægge ferie for jordemødrene på Hvidovre Hospital og var også med i “hvordan kan vi gøre vores skema mere spiseligt” gruppen. Og synes det var rigtig spændende at arbejde med. Så det er mit udgangspunkt.

Nå, det var lige en lille update fra mig!! Jeg drikker sgu lige et glas vin i aften for at fejre det 😉 Og så ser jeg frem til min første arbejdsdag på mandag. Klask til jer alle!


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

27 kommentarer

 • Katrine

  Årh hvor godt! TILLYKKE lillemor 👏🏼 Skål i vin og god første arbejdsdag på mandag ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ej hvor lyder spændende og stort tillykke😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hvor er det fedt at læse 😄 KÆMPE stort tillykke! Og så er det da tilladt at drikke TO glas vin i aften og fejre det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Ha ha vi er på ferie så her er rødvin ad libitum!! Så jeg fejrer det big time!! Og tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Åh midt i alt hverdagstravlhede fik jeg aldrig skrevet til dig, at jeg synes det var virkeligt sejt, at du har fulgt din mavefornemmelse 100 % i hele det her forløb. Det kræver mod at turde. Du er sej.
  Og så et kæmpe stort tillykke med dit nye job. Det lyder sindssyg spændende. Håber det bliver lige så fedt som det lyder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Kære Connie, hvor er du sød 🙂 Tak for tanken og ikke mindst tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Velkommen til Herlev hospital. Måske ses vi på stue 12 på operationsgangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Hej Rikke! Tak 🙂 Og ja, you never kmow! Måske jeg suser med til et sectio en dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Iiih hvor spændende, Lillemor ❤️ 😍 Stort tillykke med det nye job 👍
  Er mor til fem skønne unger, hvoraf de tre sidste er kommet til verden på Herlev hospital.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Fem unger! Wow stine hvor er du sej 🙂 Og tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Stort tillykke Lillemor, var aldrig i tvivl om, at du ville få arbejde hurtigt🌞 Jeg er jo begyndt at arbejde igen, og vil fra mandag holde øje med dig, når jeg suser op på 25. etage😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tusind tak Dorte! Du må endelig stikke mig en high-five, hvis du lige ser mig i svinget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inni

  FEDEST! Tillykke med det! Det lyder som det helt rigtige job for en, der gerne vil prøve noget nyt, men stadig have fingrene i bolledejen Og jo, det er en talemåde – der bliver endnu sjovere, når man tænker på, hvad du laver, og hvordan graviditeter bliver til. (“Bolle”dejen, fnis).
  Vi glæder os til at høre mere om dine eventyr i babyland. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Ha ha du er tosset Inni! 😊. Tak for lykønskningen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Se dét er spændende! 😍 Skal du også tage imod babyer stadig? Jeg håber så meget på at kunne få lov til at føde på Herlev næste gang. Vi er flyttet og hører egentlig til Hillerød, selvom det ligger 45 minutter væk og Herlev kun 15 minutter. Jeg har fortalt om før herinde, at jeg fødte lynhurtigt første gang på bare 3,5 time. Og jeg er mildest talt rædselsslagen for at føde i bilen næste gang. Men jeg har hørt, at man ikke får lov til at føde på et andet hospital end det, man hører til. Nå, men det var et sidespor. HVIS jeg får lov til den tid, så kunne det være så fedt at føde med dig – jeg er sikker på, at jeg er hurtigt ude af vagten igen 😉 Sidst var jeg på fødestuen i 13 minutter 😄 Tillykke med stillingen! 🎉🍷👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Hej Helle! Altså der er jo frit sygehus valg, og det betyder at du sagtens kan forhøre dig om du kan føde på Herlev. Frit sygehusvalg er dog kun aktuelt så længe at de der oprindeligt hører til hospitalet tilgodeses. Så hvis de krav rart der allerede er “booket” omkring din termin, så kan det desværre ikke lade sig gøre. Men det er da forsøget værd! Det lyder dog som om, at du ville være kandidat til en hjemmefødsel! Har du overvejet det? Og tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke sgu da 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så fedt… gid der var flere arbejdspladser der havde en “jeg skal hjælpe med at gøre det sjovere at gå på arbejde person” .
  Jeg er folkeskolelærer og ind imellem ku vi godt bruge sådan en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så fedt… gid der var flere arbejdspladser der havde en “jeg skal hjælpe med at gøre det sjovere at gå på arbejde person” .
  Jeg er folkeskolelærer og ind imellem ku vi godt bruge sådan en.
  Og tillykke selvfølgelig.👍😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Hej Maria! Ja det er ret sejt, at sådan en stilling er blevet oprettet! Håber jeg kan være med til, at gøre en forskel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vala

  Stort tillykke! Hvor er det fedt 👌🏼👏🏼😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Meedom

  Kæmpe tillykke Tina og rigtig godt gået 💪🏼 Jeg er ikke i tvivl om at du kan bidrage konstruktivt. Spændende stilling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tak kære kusine! Ja, det bliver utrolig spændende! Glæder mig meget! Og tillykke med din husbond i øvrigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig må man ikke knalde gommen!!