OPRÅB!! Kvinder må godt have laster i hjemmet!

Selvfølgelig må man ikke knalde gommen!!

untitled_artwork-3

20170406_170743Og altså, det har jeg heller ikke tænkt mig! Jeg har jo Lillefar. Men jeg står og skal til stort bryllup på lørdag. Og har derfor naturligvis været på kjole jagt på Zalando. Jeg er ikke den store accessories pige og ligner altid et kæmpe spørgsmålstegn, når veninder spørger: “Hvad skal du have på af accessories?”

bptxcjiizzwz6

Så altså jeg tænkte: Hvad er den vigtigste accessorie på sådan en aften? Mine damer og herrer…det er naturligvis:

RØDVIN

Jep…højst sandsynligt noget man vil se mig bære rundt på hele aftenen. Så derfor kiggede jeg naturligvis efter noget, der ville passe til rødvin. Derfor endte jeg med at shoppe disse 4 kjoler på Zalando.

20170907_1223031. Kan købes HER 319kr (fås også i blågrøn) ♦ 2. Kan købes HER 299kr (fås også i blå) ♦ 3. Kan købes HER 299kr (fås også i sort og hvid) ♦ 4. Kan købes HER 299,95kr (fås også i sort, hvid og mørkeblå)

MEN så var det at Miriam gjorde mig opmærksom på, at man faktisk helst ikke må bære rødt til et bryllup…fordi det angiveligt skulle betyde, at man havde været i uføre med gommen. Så nu er jeg ude at skide!! For jeg har fire (4!!) kjoler liggende og jeg magter virkelig ikke, at kigge efter flere kjoler online – selvom det er ret nemt med Zalando, da de leverer gratis og man kan sende gratis retur. Og nej, det bliver jeg ikke betalt for at sige. Men det er sgu da smart! Så hvad siger I? Er der hold i de rygter? Må man ikke bære rødt til et bryllup? Eller altså…den er jo lidt mere bourgougne farvet…kunne det så ikke som minimum betyde, at “hun prøvede at lokke gommen i kanen, men han havde bedre smag og valgte bruden i stedet?” Mon ikke den så går?

And while we’re at it…er der andre ting jeg bør vide inden jeg tager til brylluppet? Så jeg ikke på én eller anden måde får fornærmet nogen eller noget? Kom lige med dine bedste bryllups-traditioner her i kommentarfeltet. Det eneste jeg ved er, at jeg skal kysse én eller anden, når bruden render på lokum.

Fyr den af i kommentarfeltet! Og i øvrigt er jeg umiddelbart mest begejstret for kjole nr. 4. Hvad synes I?


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

   

39 kommentarer

 • Tina

  Kjole nr 1😍😍😍
  Og så ved jeg heller ikke meget om traditioner, kun at man ikke må komme i sort eller hvid.???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Ja, hvid kjole er vist no go! Men det er absolut også den eneste regel jeg kender til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes også, at nummer et er ret fin. Tænker i øvrigt at blåt ville klæde dig pænt også? Jeg har engang været til bryllup hos en bekendt fra mit gamle studie i en knaldrød silkekjole med hjerter på og en rød jakke. Jeg signalerede tilsyneladende, at jeg virkelig havde haft gang i den med gommen. Hvilket hans mor så ikke undlod at gøre mig opmærksom på, meget vredt og højlydt på fransk. Haha åhh det var forfærdelig pinligt (for alle). Yes så meget ved jeg om bryllupstraditioner, jeg troede jo bare, at jeg med mit røde tøj ligesom signalerede en masse kærlighed og såen… Jeg ved lidt mere nu, jeg er blevet ældre og har været til flere bryllupper, men ikke lige nok til at kunne dele ud af min viden 😆 God fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Ha ha, jeg kan SAGTENS følge dig! Jeg ville også tænke, at rød udstråler kærlighed. Men er glad for at der ikke kommer nogle sure franske svigermødre på lørdag der potentielt kan råbe af mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er ret sikker på den skal være postkasserød for at være “forkert ” så jeg ville gå med den farve uden tøven !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg holder mig sgu også til min vin-kjole!! Nu er det eneste problem så bare tilsyneladende, at den er så kort at jeg viser knæ. Pis os’!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Nr. 1 er meget smuk. Den hepper jeg på! 🙂
  Jeg ved ikke rigtig noget om bryllupstraditioner, men jeg tænker at hvis det var mig der skulle til bryllup og havde forelsket mig i en rød kjole, så ville jeg da bare lige spørge bruden om det var okay.
  Så har du i hvertfald dit på det rene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Nr 1 var virkelig ikke pæn på mig. Så jeg gik med nr 4. Jeg er en frossenpind, så jeg tænkte at det var rart at have armene dækket 🙂 Og har spurgt bruden og hun siger heldigvis ja til min kjole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min mor havde rød kjole på til mit bryllup…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Åh åååh, det lader til du lige skal have en snak med din mor!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min mor havde rød kjole på til mit bryllup…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Okay, havde skrevet meget mere end den der tamme kommentar… hvor blev det af?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Pyt med det, jeg grinte højlydt af din kommentar alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine K

  Min søster er lidt en bryllupstraditionsgeneral og har læst Emma Gade. Der er noget med farven rød, men jeg synes altså ikke at de kjole er røde, så jeg siger go.
  En anden regle er at hvis det er i kirker må din kjole ikke gå til over knæet.
  Er du i tvivl så spørg bruden. Hvis hun siger GO, så er alle regler pisse lige meget. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Og se, det er netop noget rigtig skidt, eftersom min kjole går til over knæene…hmm…altså Gud er sikkert flink nok, men lige nu vinder kjolen altså over Gud. Så må jeg sgu tage den med ham, når jeg om 40-50 år stiller træskoene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes nr. 2 er vildt fin!
  Og den er ikke rigtig rød så go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Valget stor faktisk også mellem nr 2 og 4. Nr 4 vandt!! Kun pga de lange ærmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sort og skrig – rød er no go. Men den der er ok 🙂 kjolen skal helst dække knæet ifg kirkelig tradition.
  Men er du mest til Nr 4 (og det tænkte jeg faktisk du var før jeg så din kommentar om det) så gå efter den. Syntes farven er rigtig fin nu det er et efterårs bryllup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg valgte også nr 4 🙂 Det eneste problem er dog, at den går til over knæene. Mon præsten lukker mig ind i kirken alligevel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det kommer helt an på om du går op i Emma gad😊
  Tag det på du kan lide og gør dig lækker.
  Ha en skøn aften og tror faktisk alle er ligeglad med farven bare den ikke er hvid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Emma Gad kan rende mig! Jeg glæder mig vildt meget til at få kjolen (nr. 4!) på. Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ingen sort og ingen hvid.. Anede ikke det om rødt – så min brudepigeveninde var i postkasserød kjole hun havde lånt af mig (Ups??)
  Kast ris i retning af brudeparret – ikke de øvrige gæster.. Gå ikke før end du har danset med gommen (og lillefar med bruden) – men lad brudeparret starte dansegulvet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tjek, tjek og tjek! Jeg er dog ikke den store danser. Men når nu jeg både har lårkort og rød på, må jeg hellere holde mig til nogle af de andre traditioner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er vild med nummer 2 😍 ville ikke klassificere dem som “røde”, så GO FOR IT. – og i øvrigt, when in doubt, spørg bruden. 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg har heldigvis allerede talt med bruden. Og hun er ingen bridescilla, så hun har sagt go til det hele! (Thank God!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Spørg bruden. Det er hendes dag og hende der bestemmer. 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Der er allerede røget et par sms’er i hendes retning i aften ha ha! Hun siger heldigvis GO til det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Klart nummer 4❣
  De er da ikke røde, så selvfølgelig kan du have en af dem på. 😊
  På trods af, at jeg er blevet gift flere gange, anede jeg ikke det med postkasserød, kun det med sort og hvidt.
  I skal lade brudeparret danse først, følge toastmasterens kommandoer, være stille under taler ( der spiser man heller ikke ), danse mindst én dans med brud / brudgom ( modsatte køn ), ingen bare skuldre og knæ i kirken, når bruden går kysser alle kvinder brudgommen og omvendt. Sidst men ikke mindst skal I gå hjem efter brudeparret.
  Hav en skøn fest! 🎉🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Nr. 4 vandt også!! Dog er eneste ulempe, at det er bare knæ. Men så må Gud altså lige tage en slapper de 45 minutter i kirken. For jeg er pjattet med kjolen! Og tak for de mange gode råd!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Det er brudens mor der ikke må være rød. Det betyder hun selv vil have gommen, eller at hun er imod brylluppet.. noget i den dur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Ifølge almægtige Google, så skræmmer man de onde ånder væk fra ægteskabet, hvis man bærer rød til et bryllup 👻 Så det kan brudeparret da kun være glade for 😍
  Og så er det, ifølge Google, kun i Sverige, at den røde farve signalerer utroskab eller, at man har været i lag med brudgommen 🙈 Så medmindre, der er et overtal af svenskere til brylluppet, så tag roligt den røde nr. 4 på 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Bryllupstraditioner er der masser af.
  For eksempel er det god stil at være i kirken før bruden afkommmer. Det opnåede jeg ikke …. UPS
  Det er også høfligt at tale med sin borddame/bordherre. Dette undlod min bordherre at gøre …. UPS
  Til hans forsvar skal siges at han og jeg ikke kendte hinanden i forvejen, og vi var begge meget unge voksne. Det var til min venindes bryllup for 19 år siden, og brudeparret var i starten af 20’erne, så det var vi (vennerne) også.
  Det er også god stil ikke at drikke så meget, at man misser sin hjemtransport, og bliver nødt til at overnatte på gulvet sammen med de få andre unge gæster som også missede taxaen…. Been there done that.
  Også en god ide at undlade at optage det eneste toilet på gangen fordi man knalder med en af fodboldvennerne…
  Det hele skete for mig til samme bryllup 😱
  UPS !
  Tror, at gommens familie kunne huske mig for mine eksapader i mange år efter 😬🙊🙈🙉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er vist oprindeligt noget med, at rød er forbeholdt brudens mor.

  Og i forhold til det med, at den går over knæene ville jeg ikke tænke så meget over, medmindre du virkelig er gået super kort (som i lige under ballerne)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Så kort er den heldigvis ikke 🙂 Men knæ vises der bestemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneDorthe

  Kender kun de traditioner med at bruden skal have noget lånt, gammelt og blåt, og at mønt i skoen bringer gode økonomiske hilsner med sig!

  Men du bliver da bare så fin i den kjole og altså jeg har set en del i korte kjoler i en kirker eller bare arme, så det tror jeg nok skal gå – ellers må du drikke et glas vin, inden vielsen starter.. Gud drikker også vin!!!! 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Sandt!! Gud drikker også vin! Eller vsr det Jesus? Jeg havde selv mønt i skoen. Jeg har som bekendt ikke styr på en skid, men det har mine veninder, så de klarede det hele for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  http://rockpaperdresses.dk/2015/05/repost-how-to-dress-for-a-wedding-3/

  En lille guide.. 😉 og virkelig smukke kjoler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Hej Bea! 1000 tak for link, det vil jeg kigge på!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPRÅB!! Kvinder må godt have laster i hjemmet!