Er man i tvivl, er der ingen tvivl!

Ting jeg har hørt mig selv sige #1

untitled_artwork

“Lad være med at lægge din bror i benlås”

“Du har ikke haft fingrene op i numsen på Børge…Vel? Vel? Vel? Det må du ikke!!”

“Mors bryster er ikke lange, de er bare trætte”

“Det hedder vin…det er en slags benzin til mødre”

Kl. 05.24: “…hvorfor man har en tunge? Det er for at man kan smage den mad man spiser! Kom, vi sover lige lidt mere!”

Kl. 05.26: “Ja, du får også hår på tissemanden når du bliver stor…ja, din tissemand bliver også stor. Kom, vi sover lige lidt mere!”

“Nej, du må ikke tisse på mig…fordi det må du bare ikke”

Har du lyst så læs eller genlæs Man ved man er blevet mor når manHER 😉


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

 • Åh Gud, den med tissemanden minder mig om en korrespondance vi havde herhjemme om noget fællesbadning til idræt: En (unavngiven) pode sukker dybt, og siger med beklagelse: “Og så er min tissemand også bare meget STØRRE end de andres!…” – hvortil jeg hører mig selv sige: “Bare vent; det bliver du RIGTIG glad for en dag!” (“Hvorfor det?”, spurgte poden så endvidere, og jeg kan faktisk ikke helt huske hvad jeg så svarede, men det har næppe været et særligt intelligent svar….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Åhh Lillemor, jeg er glad for at du er tilbage. Skål☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes tit jeg siger nogle sætninger hvor man bag efter tænker om naboen min hørte det, da det kræver at man ser situationen før man ved det. Bare som i går hvor nevøen fik af vide “Moster har babser på – nej du må ikke rør dem” eller bare til ungerne “når I dør næste gang så skal i tisse og vaske fingre maden er færdig”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg troede aldrig at jeg skulle sige denne sætning. Klara hold op med at drikke vand fra toilettet. Eller Klara du må s** ikke vaske katten i wc’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor jeg elsker det her! Fortsæt endelig med dine skriverier, du er hammer fantastisk at følge med hos 😉

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er man i tvivl, er der ingen tvivl!