Status på det nye job

Husk… Du ER en god mor!

untitled_artwork

Alt for ofte hører jeg ordene: “Og så var jeg bare en rigtig dårlig mor fordi jeg…”

 • Stak ham iPad’en (igen), så jeg kunne få lagt det vasketøj sammen.
 • Sprang over hvor gærdet var lavest og serverede frysepizza til aftensmad.
 • Bestak hende med slik, så vi kunne komme i bad uden brok.
 • Kom til at råbe lidt for højt, fordi jeg bare var alt alt for træt.
 • Gav modermælkserstatning og droppede amningen.
 • Blev irriteret og vrissede fordi de vågnede så tidligt.

Og…

Og…

Og…

Men hør nu lige engang!!

Børn dømmer os ikke ud fra vores sårbare øjeblikke. Børn dømmer os ud fra den vi RIGTIG er. De dømmer moderen der putter dem til natten med et kys i panden. Moderen der tager den lille hånd trygt i sin. Moderen der hver dag viser kærlighed og gør hverdagen tryg og god. Sørger for mad, varme og kærlighed. Og så gør det altså ikke så meget, hvis maden engang imellem er pakket ind i plastik til en start.

Vi dømmer jo heller ikke vores børn, ene og alene ud fra det øjeblik, de mister besindelse og ligger og ruller hen af Nettos lange gange, med et ellevetal dinglende ud af næsen, bare fordi vi har sagt nej til en slikkepind…

Vel?

Så husk…

Du ER en god mor…


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

8 kommentarer

 • P

  Du aner ikke hvor meget jeg havde brug for eet lige nu. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tak, bare tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pops

  Efter igen at have mistet besindelsen over det evige rod på ungernes værelse efter jeg -igen- faldt over Barbie-dukker og Lego, mens den lille igen ikke vil sove og jeg igen-igen ikke har nået vasketøjet – så var det lige hvad jeg trængte til at høre. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Jeg er skyldig i ALLE punkterne (pånær amningen), og jeg har det så meget bedre nu hvor jeg ved jeg er ikke er alene❤️ Af hjertet tak😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så tiltrængt <3 Tak Lillemor! Klokken er 4.42 om natten og mine tvillinger vil ikke sove. Nogle nætter bander og svovler jeg, men i nat er jeg nærmere bare trist over at jeg åbenbart ikke kan få det til at fungere 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tusind tak😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Selvom min børn er store 11 & 15, kan man sørme godt bruge de skønne ord, da min tålmodighed virkelig testes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det nye job