Mere rødvin i 2018...ik'?

Hvid januar (sagde ingen mor nogensinde)

20180105_174223

Okay, så jeg troede at begrebet “Hvid Januar” dækkede over termen, at drikke hvidvin i januar, i stedet for rødvin. Og det skal bestemt ikke hedde sig, at jeg ikke er fleksibel! Jeg kan godt kaste mig over den hvide væske, hvis der ligefrem er en vin religion der insisterer på det! Man er vel rettroende vin fundamentalist! Men lige som man tror at man gør, som den store Vin Gud befaler, er der en pisse irriterende Lillefar, der ødelægger min tilbedelse og informerer mig om, at Hvid Januar angiveligt slet ikke betyder, at man skal drikke hvidvin. Men at man skal holde sig helt væk fra skidtet. Og her har man rendt rundt og shoppet chardonnay for hele mad budgettet?!

 Men hvorfor? Hvorfor må man ikke drikke vin lige pludselig? Hvad er nu det for en tosset religion? Ja, jeg spørger jeg bare! Det alvidende orakel Lillefar, informerede mig så om, at det åbenbart betyder, at man skal tage fri for alkohol en hel måned. Og det er jo nærnest som at læse kinesisk! Jeg forstår hverken hvad der står eller hvad der menes.

Jeg siger i stedet: Når vi er færdige med at hylde Chardonnay Guden her i januar, så lad os da for fanden tilbede Bourgogne Guden i februar?!

HVEM ER MED MIG?!


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

 • Ulla

  Det er altså en m e e e e g e t mörk årstid! Vi har virkelig brug for alle de vítamíner vi kan få fat í, og både den hvide og röde er da lavet af frugt som er badet í en masse sollys! Det hjælper helt sikkert på immunforsvaret (pest og víra hvorend man er í denne årstid, ikk?) og man får jo også varmen af et glas eller tr…to,og så sparer vi jo på varmeregningen! Jeg er med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er jo lige ved at få de skønne røde dråber, der skal forsøge Disney sjov galt i halsen 😱 jeg er all in på at pakke den mørkeste måned ind i vin vin vin – skål 🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har lige slikket glasset for de sidste dråber hvidvin… der i øvrigt var rester af flasken som blev hældt i den risotto jeg lavede til aftensmad. Jeg har aldrig hørt noget så dumt som at sige nej til vin med mindre man skal køre altså… skål 🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men det er da det dummeste jeg længe har hørt! Så er man jo også helt ude af træning når foråret kommer og rose sæsonen sætter igang😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina W.

  Jeg er på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere rødvin i 2018...ik'?