Et godt råd: Dine veninder ved bedst!

Ærligt? Jeg kan godt lide at blive ældre…

20180417_155353

Jeg ved godt at det lyder tosset. Men jeg nyder faktisk at blive ældre. Jeg savner hverken barndommen, teenage årene eller tyverne. Friheden, ungdommen eller noget som helst andet! “Ja ja, du er jo også kun i 30’erne” tænker du måske. Men stadig! Det er satme ikke helt ungt! Jeg har da både fået længere bryster og øjenlåg som jeg synes har forvildet sig et par millimeter i den forkerte retning. Men jeg elsker STADIG at blive ældre (om end mine bryster og jeg skal have os et alvors ord snarest!).

screenshot_20180417-154845Lillemor i start 20’erne, ganske uvidende om både Lillefar, lange bryster eller glæden ved rødvin

Det var sjovt at være ung. At være fri. At kunne drømme om fremtiden. At vide at jeg kunne blive hvad jeg ville, når jeg “blev stor”. Men det var fandenfiseme også hårdt! Hårdt ikke at vide hvad fremtiden bragte. Hårdt ikke at vide om man mon kom ind på drømmeuddannelsen. Om man mon fik scoret ham der Lillefar og om han havde tænkt sig at blive hængende (læs om hvordan vi mødtes – og tiden efter HER). Om man kunne få børn. Generelt bare hårdt at leve i total uvidenhed, om hvad fremtiden ville bringe.

Nu er jeg ligesom på “den anden side”. På den anden side af eventyret. For alle eventyr ender med “…og så blev de gift og de levede lykkeligt til deres dages ende!” Jeg er fortsættelsen af det eventyr and I freaking like it! Hvem vil ikke gerne læse eventyret om Askepot (vol. 2) der blev gift med ham der prinsen, skød to unger ud, fik et fantastisk arbejde, rejste jorden rundt og drak masser af rødvin? Det er da rent luksus.

Så selvom det første eventyr om Lillemor var spændende, hæsblæsende og alt muligt andet, så er jeg sikker på at det næste eventyr bliver mindst lige så lykkeligt som det første.

Derfor kan jeg med ro i sjælen fejre, at jeg i dag bliver 34 år!

HURRAA!

screenshot_20180417-155143


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

14 kommentarer

 • Lene

  Hurra for dig og for at kunne lide at ældes. Jeg har det på nøjagtig samme måde. Tænk hvis man skulle gennemleve sine teenageår igen?! Hell no!
  Chears, og nyd et glas rødvin! 🇩🇰🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Puha ville IKKE have lyst til at gennemleve teenage årene igen. Hjertesorg, frustration og bumser. Ellers tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Stort tillykke med dagen🇩🇰🇩🇰Jeg trives bestemt også med at blive ældre, har rundet de 40 år og synes det er en skøn alder✨✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tak!! De 40 skræmmer mig faktisk heller ikke (endnu). Men måske jeg ændrer mening ha ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med din fødselsdag;-)
  Jeg er også glad for min alder, man kan ligesom bedre slappe af og hvile i sig selv nu.
  Du ser ligeså fantastisk ud i dag som da du var start 20.
  Nyd din aften lidt endnu:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg er enig i at man klart hviler mere i sig selv 😊 og det er altså virkelig dejligt!! 20’erne SUCKS ha ha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke mor lillesen – det er nemlig det bedste slags eventyr! Godt vi må følge med på de næste mange kapitler forhåbentlig (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Taaaak! Jeg satser på at fortsætte noget tid endnu 😊❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hjertelig tillykke – og du har helt ret mht. at blive ældre.
  Håber du fik/får rigeligt rødvin.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg blev fejret med dig, dyr fransk rødvin!så alt er godt 😊 tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  Stort tillykke med dine skønne 34 år. Jeg runder samme tal om et par måneder og er samme sted som dig i familielivet og mentalt.
  Et stort high five for at sige højt, at det er fedt at blive ældre og give alders shaming fingeren på en yderst pæn måde. For det er sandheden. Og den bliver sagt alt for sjældent. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Du er sød er du ❤️ jeg synes på ingen måde det er slemt at blive ældre. Tværtimod! Så du kan godt glæde dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen og med at hvile dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt råd: Dine veninder ved bedst!