Det bliver altså nemmere at være mor...

Kaffe er jo egentlig en slags mad… Ik’?

Jeg har sendt Lillefar ud i en lille hytte i de svenske skove, i selskab med nogle øl, whiskey og tre andre gutter. Så jeg agerer ydmyg tjener for Kummefryseren og Mandlen 😜. Og når (læs: hvis) jeg bliver færdig med det, skal vi til fodbold med Mandlen og så i Cibemaxx og se De Utrolige 2! Og jeg har tænkt mig at købe en dyr kaffe fra mad kontoen, der kan akkompagnere mig under filmen. Kaffe bønner er vel også en slags mad… Ik’? Det er jeg sikker på at Lillefar er enig med mig i…

Hvad laver I med børnene, når I er alene med herskabet? Forleden kørte jeg forbi Nationalmuseet og tænkte på, at jeg jo egentlig bør udforske lidt museer og sådan, i stedet for at vade rundt i de samme biograf traditioner 😉.

Uanset hvad I skal berige jeres weekend med, håber jeg at den bliver fantastisk! Og hey, hold øje med bloggen i morgen… Der kommer der en lille konkurrence 😜


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

2 kommentarer

 • Lykke

  Vi bor i Aarhus og nyder godt af væksthuset, der efter renoveringen er særdeles børnevenligt med højstole, puslefaciliteter, tegnegrej, små stier og dyrelyde. DOKK1/hovedbiblioteket er også et godt sted når vejret ikke er godt. Ellers er dyrehaven, den gamle by, bakken udenpå Moesgaard museum og Leos legeland altid et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  For det meste laver vi madpakker og tager på tur. Nogen gange bare til en legeplads, eller biblioteket, men dyrehaven, stranden osv er også et hit. Vi har også ledt efter kæmper på vestegnen… så er der tema til 6 ture, med et smæk. Der er endda en slags skattekort man kan printe ud og gå på jagt efter.
  Og så spiser vi et eller andet til aftensmad som farmand ikke gider…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver altså nemmere at være mor...