Kaffe er jo egentlig en slags mad... Ik'?

KONKURRENCE! Vind lærerige børnespil fra Designed Learning


Så er det fandenfiseme blevet konkurrence tid!

Jeg husker tydeligt, da min veninde Christina a.k.a mor-bloggeren Karmamilli, fortalte mig om den her business Designed Learning, som hun ville starte op med hendes veninde. “Vi vil lave ting til børn, der inspirerer til nærvær! Og hvor voksne også kan være med!”. Well good luck, tænkte jeg dengang. For hun begyndte at fable om børneplakater, der kunne hænges op i stuen eksempelvis. Og jeg var ærlig talt tæt på at køre hende til Den Lukkede. For jeg kunne virkelig ikke komme i tanke om noget, jeg ville have mindre lyst til, end at have en børneplakat hængende inde i min stue.

Så gik der ikke så lang tid, før hun bad om min mening, til udkastet af deres første plakat. Og jeg var ærlig talt blæst bag over. Plakaterne (se dem HER) var faktisk…pæne!! Og enormt lærerige. Og nogle jeg sagtens kunne forestille mig, at have hængende i eksempelvis køkkenet eller i dagligstuen. Og før jeg vidste af det, havde Designed Learning også lavet to slags spil. Et MADspil og et VERDENSspil, der tager udgangspunkt i hhv. mad (den havde I nok ikke gættet, hva’?) og dyr. Karmamilli spurgte mig om jeg ville teste et af spillene med Kummefryseren og Mandlen. Og efter at have sagt “Jeg tror jeg vil afprøve VERDENSspillet…nej MADspillet…nej vent, VERDENSspillet…STOP!! Jeg har skiftet mening…jeg tager MADspillet!” kom hun forbi med MADspillet.

Jeg ved ikke om jeg bare er født skeptiker. Men igen tænkte jeg, at det ærlig talt var lidt ambitiøst at tro, at man ville kunne opfinde et nyt spil, der ville kunne skille sig ud fra mængden. Men da jeg testede spillet, var både Kummefryseren og Mandlen meget engagerede. Og ditto moderen! For det gik op for mig, hvor god en måde det er for børnene at lære – og forældrene at lære fra sig på – alt imens man leger og hygger sig. Og så er det bare en rigtig god måde at være nærværende med børnene på.

Spillet kom i en lille hør-pose. Og da jeg kiggede nærmere i posen, var der faktisk mange flere spil i posen, end bare et enkelt. Hvilket jo er et hit, når man eksempelvis skal ud at rejse og ikke har plads til både Ludo og Backgammon i rejsetasken.

Vendespillet:

Det helt klassiske vende spil, som vi kender det. Man lægger alle kortene med billedet ned ad og skiftes til at forsøge at samle stik à to kort. Børn i alle aldre kan spille dette spil og man bestemmer jo selv sværhedsgraden, alt efter hvor mange kort man vælger at have med i spillet.

Fiskespillet:

”Alle dine grøntsager, tak!”. Jeg husker tydeligt spillet “Fisk” fra min barndom. De klassiske kort spillekort er nu blot byttet ud med grøntsager, frugt, brød og kød. Og jeg var både overrasket over, hvor meget Mandlen på 4 år, kendte til grøntsager, men også hvor god en læringsmetode det var, når han fx var i tvivl om hvorvidt jordbær er en grøntssag eller en frugt.

Hyggekort:

Et lidt mere kreativt spil, da det indebærer remedier fra køkkenet. Fx god til børnefødselsdage, der klart giver børnene noget at snakke om, når de kommer hjem.

Snakkekort:

Et hyggeligt spil, der kan bruges til togturen, bilturen eller under middagen eksempelvis. Der lægges ganske enkelt op til, at man læser op fra kortet og taler om de forskellige emner. Jeg synes det var sjovt at høre både Kummefryseren og Mandlen om de forskellige emner. Jeg blev både klogere på dem, om hvad de vidste, men de fik også lært nogle forskellige ting. Win!

Kategorikort:

Her er der faktik gemt to spil. Det første spil er eksempelvis at lægge de syv kategorier op på række. Derefter skiftes man til at trække et kort fra bunken og derefter at forsøge at placere kortet, under én af kategorierne. Der ud over kan man bruge kategorikortene som en gætteleg, hvor man blot læser skriften med gråt (fx: “Det der høstes fra træer og buske”) og så får modstanderen til at gætte hvilken kategori der er tale om (= Frugt, bær og nødder).

Hvis du smider en kommentar nedenfor, så deltager du i konkurrencen om et MADspil, som vil blive sendt direkte til din hoveddør! Og hvis du hopper ind på min instagram profil @lillemorblog, kan du deltage i konkurrencen om VERDENSspillet, hvor fokus som nævnt er på dyr.

Du må naturligvis gerne deltage begge steder 😉 Hvis ikke du er den heldige vinder, kan spillet erhverves for sølle 99kr. Og i øvrigt har Designed Learning valgt, at støtte Børns Vilkår med hvert salg. Så ud over at få et fedt spil, så støtter du også en god sag! (Og Psst…hold øje med DesignedLearning. De lancerer meget snart både en ugeplanner og piktogrammer.

Vinderen bliver trukket onsdag d. 26. september og vil blive kontaktet direkte.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

62 kommentarer

 • Maria

  Ja tak 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizell

  Jeg ELSKER at spille og gad vildt godt vinde😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vi elsker at spille så er nyt spil til drengene ville være perfekt 🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Jeg vil rigtig gerne vinde det til min ældste datter. Hun er en alder nu hvor hun stiller spørgsmål om alt så det kunne være en god måde at lære om alt fra frugt til grønt og meget andet 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det vil jeg gerne vinde til min søn🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ville elske at spille det med min søn på 4,5 år 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mine drenge på 8 og 5 vil elske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er da nødt til at deltage 😉 Så tester vi det sg* på GorrCon! (Indtil Mælkebøtten bliver stor nok til at spille herhjemme)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åh, det lyder som nogle gode spil. Dem vil helt sikkert få mange skove timer ud af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder sjovt og ser lækkert ud. Det gad jeg godt prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S

  Det ville være fedt at vinde 🤞🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Det lyder som et ret genialt spil for den madglade familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Fedt spil – det vil jeg elske at vinde til min 12 uger gamle søn (altså til om nogle år – godt nok er han langt fremme, meeeen…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Vi elsker at spille – og det lyder til at være nogle gode spil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bare det bliver mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina. Nordbag

  Uhhh det ville vi gerne vinde herhjemme 🍀 Vi elsker at spille spil 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Til min videbegærlige 5 årige ville det være SÅ fedt at vinde det fine spil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det vil jeg helt sikkert gerne vinde til mine piger 👭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi elsker mad, så vi vil nok også elske et spil om mad😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette F

  Sejt 🙂 Ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det vil jeg mega gerne vinde til min datter 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Wuhuu det lyder da klart som et spil vi gerne vil vinde herhjemme.. Vi elsker at spille, vi elsker mad og BONUS at vi kan lære noget mens vi hygger.. For lillebror skal gøres klar til skole 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kunne være en fedt at vinde 😄👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Sønnichsen

  Med to spilleglade og videbegærlige børn lyder det her som et dejligt udgangspunkt for en hyggelig eftermiddag. Det vil jeg elske at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Cathrine

  Nøj det kunne være fedt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie persson

  Det spil ville hitte her hjemme 😃 og er sikker på jeg også kan lære noget 🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denkreativepaedagog

  Jeg krydser fingre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Ih det gad jeg godt 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Uuh fingers crossed 🤞🏻 Min dreng på 4 år ville elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bang

  Mega fede spil. Mine unger ville elske at spille dem på en kold efterårsdag 👏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Det ville jeg gerne vinde da. Min 4 årlige stiller ca en milliard spørgsmål hver dag, så det ville lige være et spil for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Dét lyder som et virkelig skønt spil! Og en dejlig måde at være sammen på 😊 jeg smider et lod i puljen og krydser fingre 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle - direktørens mor

  Det her spil virker til at være ret spændende. Indrømmet. Er ikke en sidde på gulvet og lege mor. Og jeg har slet ikk fantasi til storslåede tegninger. Men dét her lyder da som noget både direktøren og jeg kunne lære noget af 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det vil vi såååå gerne vinde, min store dreng vil elske det 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inni

  Det lyder fedt! Næsten som noget, otteårig kunne sidde stille til. Og tænk, hvis jeg lærte noget mere om min dejlige, gådefulde dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Uuuuuh spændende 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Super fedt 😀 det går jeg godt vinde 🤞👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ville jeg elske at spille med min nevø Albert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Virkelig sejt💧🍏🍎🍐🍊🍋🍌🍉🍇🍓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi elsker at spille i vores familie på tværs af generationer:-)
  Og din veninde og hendes mand har gang i et super spændende koncept:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg orker godt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder så hyggeligt 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Wow hvor lyder det bare som et kanon hyggeligt spil. Det vil jeg elske at kunne spille med mine drenge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det lyder som et fantastisk spil 😊 det ville vi elske at spille🍀🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Det virker som et fedt spil. Det vil jeg gerne vinde, min ældste vil elske det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Tillykke Dorthe. DU HAR VUNDET!! 🤗🍾🎉 Jeg sender dig en privat mail. Kh Lillemor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Det vil jeg bare så gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ih, det vil vi så gerne vinde 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Olsen

  Fedt! Det gad jeg vildt godt vinde – både til min datter, men også til min klasse – jeg er lærer. Det vil de elske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det ser sjovt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Vilhelmsen

  Åh, jeg vil virkelig gerne vinde spillet til min ældste pige på snart 3 år 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haps, det vil min madglade datter elske!!! Hun er simpelthen så nysgerrig på mad og altid klar til, at hjælpe til i køkkenet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Uha det vil jeg gerne vinde, så jeg kan spille det med mine nevøer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh læreren her synes, at det lyder som et super spændende spil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg skal på en længere togrejse i slut oktober med mine børn på hhv 4 og 6 år og vil ELSKE at prøve et par lærerige spil på vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det gider vi godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det vil jeg gerne vinde! I forbindelse med vores snarlige flytning er jeg ved at rydde op i min søns legetøj og hold op, hvor er der meget bras! Jeg ville med glæde skippe en del bras til fordel for det her spil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Ej det kunne være så hyggeligt et spil at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvis du ikke allerede har udtrukket en vinder, så smider jeg et lod i puljen. Min datter elsker at spille og det er så god en måde at være sammen på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja tak😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe er jo egentlig en slags mad... Ik'?