Opskrift på uhyggelige heksefingre!

Om øksemordere, madpakker og perleplader

Det er jo ikke fordi at jeg ikke kan lide at arbejde. For det kan jeg virkelig godt! Jeg elsker følelsen af at have gjort noget godt, at have presset mig selv lidt og været effektiv. Generelt kan jeg godt lide at ligge lidt i overhalingsbanen og have mange bolde i luften. Men hold nu bøtte, hvor er det også bare rart engang imellem, at koble fuldstændig af. Vi har holdt ferie i denne uge og det har været intet mindre en skide dejligt.

Før i tiden ville jeg egentlig hellere skydes i knæet, end at holde ferie med en 1-årig og en 3-årig. Ej, forstå mig ret. Men der er altså forskel på at holde ferie med en nu 4-årig og 7-årig, der elsker at lave perleplader og hjemmebiograf med Lillefar og jeg, end en 1-årig og 3-årig, der helst vil spise potteplante muld eller hive bøger ned fra bogreolen. Det er lidt gået fra at man er på overarbejde (og at ens almindelige arbejde føltes som ferie) til rent idyl og luksus! And I freaking like it!

Og det bedste ved det hele, ik’? Det er altså at jeg ikke har skulle smøre madpakker i en hel uge. Nogle gange kan jeg ikke finde ud af, om jeg hellere vil lukkes inde i et mørkt rum, i selskab med en øksemorder, end at smøre madpakker. Så denne uge uden madpakke-smørning, uden end 1-årig der foretrækker at spise kattebakke til frokost og en uge med rødvin ad libitum (det må man godt når man holder ferie, ik’?) har været helt og aldeles velkommen. Og så føler jeg mig nogenlunde klar til at lægge mig ud i overhalingsbanen igen.

Har I hold ferie der ude? Og nyder I også at børnene er blevet større? Eller savner I tiden med tumlinger? Eller er I indehavere af sidstnævnte…?

Klask fra Lillemor


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

 • Anna

  Nope, netop påbegyndt ferie med 1 årig og 3 årig- toppet af med børnefamiliernes paradis Lalandia….. Og masser af champagne:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  NYD det. Snart er de 11 (SNART 12) og snap og værelset er åbenbart sjovere end hygge med de 2 gamle.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun mig selv at smøre madpakke til, og jeg hader det. Laver ofte bare en giga portion af eller andet kedeligt, og spiser det samme 5 vagt i streg. Så kedeligt, men stadig bedre end at skulle fixe det fra dag til dag.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sophie

  Indehaver af sidstnævnte 🙋🏼‍♀️. Holder i dag “ferie” med den lille på 4 måneder, som sover godt i dag efter efterårsferie med den store på 2! Og vi holdet barnedåb i går.. er helt kvæstet 😆. Glæder mig til det bette har den stores alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Vi har den kommende storebror på knapt 4 år, som netop er blevet så nem at være sammen med – så nem som sådan en størrelse nu kan være😅 Og så kommer der en lillesøster om 7 ugers tid. Jeg glæder mig for vildt. Men samtidig frygter jeg lidt det, at vi jo bomber os selv tilbage til stenalderen. Jeg har lidt koldsved ved tanken om babygråd (som man ikke kan finde årsagen til), og de vredesudbrud (og minus modtagelighes overfor fornuft og kompromiser), som tilsyneladende er en fast del af at være 1-3 år🙈 Men jeg elsker jo også det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på uhyggelige heksefingre!