Først og fremmest er jeg Tina

Godmorgen til mor-mafiaen!


Godmorgen damer 🎈(og godmorgen fredag, din bandit. Du har været savnet!). Er jeg den eneste der af og til vågner op i en højseng, omringet af pyntepuder, bamser og actionfigurer? Mandlen på 4 år har det med at snige sig ind til os hver nat. (HVER nat). Og inden mor-mafiaen går amok og lægger brugte bleer ved min hoveddør, så lad mig lige pointere én ting. Det er ikke fordi det ikke er hyggeligt. Det er skam dejligt at have en 20kgs kærligheds-varmedunk ved min side. Problemet er bare at han bruger mig som hovedpude og agerer menneskelig dyne. Og jeg kan godt lide børn, men nogle gange kan jeg bedre lide søvn og ville gerne sælge begge børn, for bare én nats søvn uden afbrydelser. There I said it!!

Men i aftes kom Mandlen snigende, allerede inden vi var gået i seng. Så jeg gjorde hvad enhver mor med respekt for sig selv ville gøre: Jeg tog min dyne og hovedpude og overfaldt mit barns højseng, der lige akkurat kunne rumme mit korpus. Godt nok føltrs madrassen som om at den var ca 2cm tyk. Og jeg kan nok ikke gå i dag pga selv samme og har hold i nakken den næste måned. Men jeg har freaking sovet hele natten uden forstyrrelser! Halle-fucking-luja! God dag til jer alle og husk at spis ekstra fredagsslik i aften! Kan du lide sengen på billedet? Her kan du helt sikkert finde en børneseng*der ligner lidt

Og forresten hedder det jo ikke samsovning, det ved I godt ik’? Det hedder samvågning. Og det har jeg skrevet mere om Her

Klask fra Lillemor


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

7 kommentarer

 • Annette

  Amen!😍 ( mor mafiaen 🤣🤣🤣)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Samsovning skal jo fungerer for begge parter. Jeg stemmer at man altid skal vælge den løsning der giver mest søvn for flest parter i familien.

  Og så kender jeg i øvrigt flere som køber seng i str voksen til unger når de rykker ud af tremmesengen. Netop fordi de selv kan være der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Amen, men jeg forstår så heller ikke hvorfor det skulle være et issue at ville have sengen for sig selv. Og mor-mafiaen eksisterer kun når en vælger den eksisterer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  MuHahaha fantastisk indlæg af en fantastisk kvinde og mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg hverken mor eller mafioso, men jeg synes at alle har ret til søvn, når det er en mulighed (:

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ingen, på ingen som helst måde, løftede mor-mafia-fingre herfra…..men hvor er den superfede seng fra? Den er SÅ fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Først og fremmest er jeg Tina