Konkurrence! Vind fødselsforberedelse til dig og din partner

Jeg er altså en smule stolt

Lige da jeg havde mødt Lillefar, kan jeg huske at han en dag stod og malede, med en cigaret dinglende ud af mundvigen. Det der med at han bare stod og klaskede maling på et lærred, stemte slet ikke overens med det billede jeg ellers havde af ham, som en næsten to meter høj håndværker, drønende rundt i en lille rød Honda Civic, i aller bedste LOC stil. Men det var altså lidt sejt syntes jeg, at en fyr i tyverne, både kunne svinge en pensel og en guitar.

Når man nu er den slags person, der ikke engang er i stand til at tegne en tændstiksmand, uden at det stakkels væsen ligner én, der er i besiddelse af et meget sjældent syndrom og en kæmpe  brandert, så skal der altså ikke ret meget til, for at blive imponeret. Jeg har vitterligt intet kreativt gen i min krop!

Den dag i dag består vores hjem af flere af Lillefars malerier og da jeg i sin tid startede med at blogge, gav det perfekt mening at spørge, om han ikke ville tegne tegningerne til mine indlæg. Jeg bruger jo som bekendt ikke billeder af mine børn. Det ville han gerne og han har nok tegnet over 400 tegninger, gennem de sidste 4½ år. Holy shamoly! Fun-fact: Jeg bestemmer aldrig hvad tegningen skal forestille. Han læser blot indlægget og tegner derefter præcis hvad han har lyst til.

For noget tid siden fik jeg så en Email. En læser skrev og fortalte, at hun var i gang med at skrive en børnebog og elskede Lillefars streg. Hun spurgte om han mon ville tegne alle tegningerne til bogen. Det ville han gerne! Så nu kan man rent faktisk låne en bog på biblioteket, som Lillefar har tegnet. Jeg kan love jer for at jeg er en stolt Lillemor. Hold kæft det er sejt, altså. Der var sågar en flok Jordemoderstuderende der spurgte ham, om han ikke ville tegne forsiden til deres bacholer projekt. And so he did. Alt dette for nogle flasker rødvin. En skam at man ikke drikke det stads (sagde ingen mor nogensinde).

Jeg har faktisk i lang tid forsøgt at overtale ham til, at han skulle lave en instagram profil. Men Lillefar er ikke lige sådan til at knække! “For hvad er det dersens Instagram egentlig for noget!”. Så der gik lidt tid, men det lykkedes faktisk til sidst! Jeg er simpelthen så stolt af hvor dygtig han er og hvis du har lyst til at følge med i hans kunst, så hop ind på @ekdahlatelier.

Her er nogle eksempler på nogle af alle de tegninger, han har tegnet til min blog.

Fra indlægget: Jeg præsenterer for jer: De fire mødregruppe-typer 

Fra indlægget: Børns klamme samleobjekter!

Fra indlægget: Nytårsforsæt for mødre

 

Fra indlægget: Hey!! Dig Anna og dig Elsa… I kan rende mig!!

Fra indlægget: Få lige styr på din tandfe, hva’?

Nå, det var lige lidt ananas i egen juice, som man siger. Men kan man andet end at være stolt?


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

 • Louise Courchaine

  Hihi, den bog har vi herhjemme 🙂
  Jeg har bestilt stort set alt materiale om sclerose til min datter, så hun bedre kunne forstå at mor er træt, har ondt osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Elkjær

  Jeg er stadig så dybt taknemmelig over, at han ville være med i projektet! Og jeg ELSKER stadig tegningerne ❤️ Der er en uskyld over dem, som er så sjælden! Har hørt, at de nu ikke har flere…for 2 gang 😍 Det betyder jo, at vi har gjort en forskel. Kys ham og kram ham fra mig.
  Kh
  Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt, virkelig sejt! Min svoger designer også øl ettiketter for Midtfynsk bryghus, og sender ham også altid en tanke, når jeg ser dem i butikkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super flot og godt gået af Lillefar 🙂
  Har er altså ret så go 🙂
  Mennesker har jo som regel to hjernehalvdele, den ene er den musisk-kreative, den anden er den teoretiske så I er et godt match 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Hvor er det fedt at I kan gøre det sammen altså:-)
  at bloggen lidt er noget I hygger om sammen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence! Vind fødselsforberedelse til dig og din partner