Ved I hvad det (aller!) bedste er ved at blogge?

Konkurrence! Vind fødselsforberedelse til dig og din partner

Nå, damer…her på denne højhellige Mors Dag, tænker jeg at det er på sin plads, med en lille konkurrence. Min gode veninde Tina, ejer nemlig firmaet Mamaprofylax, som mange af jer måske har hørt om. Mamaprofylax udbyder fødselsforberedelse til den gravide kvinde og hendes partner. Da Tina og jeg forleden spiste en lækker middag sammen, blev vi enige om at en heldig gravid og hendes partner, skal vinde et to dages kursus, så de kan være godt rustet til fødslen. Det er da en perfekt Mors Dag gave, er det ik’? Så nu har I altså muligheden for at vinde et sådan kursus – eller måske overraske jeres gravide veninde med et!

Det er lidt sjovt, for jeg møder faktisk ofte sætningen: ”Er det virkelig nødvendigt at gå til fødselsforberedelse? Er det pengene værd?”. Der er overraskende mange der har ytret, at de er bange for at det blot er en pengemaskine og at man kun går der fra, med kaffeånde og lidt kanelsnegl mellem tænderne. Bevares, jeg kan da godt forstå at det føles ambivalent at kaste nogle tusinde kroner efter noget, man ikke helt ved hvad er. For de penge ville da også være rare at bruge på en ny taske eller lidt nyt til garderoben, ik’? Men ærligt, har jeg faktisk aldrig mødt nogle, der har fortrudt at de har gået til fødselsforberedelse.

Først vil jeg sige, at alle kvinder jo skal være opmærksomme på, at en jordemoder altid vil gøre sit ypperste, for at give så god en fødselsoplevelse som muligt og guide og vejlede under hele forløbet. Uanset om man har gået til fødselsforberedelse eller ej. Men hvis jeg skal være helt helt ærlig, så oplever jeg altså som jordemoder, at de kvinder der har gået til fødselsforberedelse, har en lidt anden tilgang til fødslen. De har på en eller anden måde en lille værktøjskasse med sig under armen, indeholdende en god bunke viden om fødslen, vejrtrækning og samarbejdsøvelser med partneren (hvis altså de har gået til fødselsforberedelse, hvor partneren har været med). Det er super vigtigt for mig at understrege, at kvinder der ikke har gået til fødselsforberedelse, naturligvis også har rigtig gode forudsætninger for en fantastisk fødsel. Men hvis jeg skulle på stranden og bygge et sandslot, så ville jeg også godt kunne gøre det med mine bare næver. Men jeg ville da egentlig syntes at det var rart nok, hvis jeg havde en skovl, en spand og en søstjerneform, til lige at finpudse skidtet.

Min egen klare anbefaling er at man går til fødselsforberedelse et sted, hvor det er jordemødre der underviser og har udviklet konceptet. I hvert fald hvis der inkluderes gode råd (og vigtig viden) om selve fødslen. Call me crazy, men jeg ville også hellere få repareret min bil hos en bilmekaniker og ikke hos en frisør, der bare lige har læst lidt om fælge og tændrør 😉.

Hos Mamaprofylax er det kun jordemødre der underviser og nu har I altså mulighed for at vinde et to dages fødselsforberedelsesforløb lørdag d. 22/6 og søndag d. 23/6 fra klokken 15-20, med partner og inklusiv mad (værdi 2.295kr). Kurset vil foregå på Frederiksberg. Alt I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, hvor I skriver hvor langt I er henne i graviditeten (eller hvor langt veninden er) og hvad I glæder jer ALLER mest til, ved at blive mor! Vinderen vil blive trukket på torsdag d. 16/5. OBS! Præmien kan ikke byttes til andre kursusdage eller til kontanter.

Har I lyst kan I også deltage i gratis temadag om smertelindring, som Mamaprofylax jævnligt udbyder. Se mere lige HER.

Nå, hav en fantastisk Mors Dag! Jeg fejrer den med madpakke smørning og vasketøj. Man er vel mor! Det får mig i øvrigt til at tænke på det indlæg jeg engang skrev: “Det tror vores mænd vi laver, når vi er på barsel”. Læs eller genlæs det lige HER.

Følg Mamaprofylax på Instagram (@mamaprofylax) for gode graviditets–og fødsels vibes. I er naturligvis også velkomne til at følge med på min Instagram (@lillemorblog), for dårlig morhumor og dårlige hårdage 😉


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

41 kommentarer

 • Ida

  Min skønne lillesøster 26 uger henne, og jeg glæder mig så meget til at blive moster❤😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min skønne veninde, der er 19 uger henne, vil jeg elske at give denne gave til.
  Hun er altid så sød og hjælpsom over for alle andre, så hun fortjener i den grad sådan en skøn gave. Jeg glæder mig bare til at møde den lille fyr og se et skønt vennepar blive forældre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Bennedsen

  Jeg er nu i uge 26, og glæder mig allermest til at stå med bittepigen i armene og mærke fornemmelsen af at holde hende, og vide at hende har jeg været med til at skabe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Selvom jeg blot er 8+4 så er jeg allerede ved at lure efter hvilket fødselsforberedelses kursus vi skal vælge. Så at vinde et ville da være alle tiders! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg er i 17. uge med vores andet barn, og det jeg glæder mig allermest til, er at se vores ældste blive storebror. 🧡
  Min første fødsel var lang og sej, og jeg ville ønske, at jeg havde investeret i fødselsforberedelse udover den vi fik via hospitalet. Det er helt klart noget jeg vil tage med mig her anden gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inni

  Første forsøg på fertilitetsbehandling blev skudt af sidste år. Andet forsøg i januar virkede! Så nu er jeg i uge 18 og glæder mig til at få be- eller afkræftet alle skrækhistorierne. Men mest glæder jeg mig til at holde min lille Splint i armene og lære den at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er i 23. uge og glæder mig allermest til at kigge ind i/blive kigget på af babyøjne og lære det lille væsen, der allerede sparker så velkendt, at kende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er i uge 20, og glæder mig vildt meget til at møde min lille dreng. Det jeg glæder mig allermest til, er at få en lille krudtugle helt pumpet med fantasi og entusiasme omkring alt og ingenting ind i huset. Børn er så vilde til at finde på – det bliver fedt at få historier:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder fantastisk det hele! OG du er den heldige vinder!! Juhuuu 😊🎈🎈. Jeg skriver dig en mail!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg er 26 uger henne. Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en familie og møde vores kærlighedsbarn for første gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville synes det var fantastisk at vinde et fødselsforberedelseskursus. Da fødsel nummer 1 var rigtig hård, ville det være dejligt, at være endnu bedre forberedt den her gang. Jeg er gravid i uge 13 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min veninde er den første af os piger til at få et barn – hun er 27 uger henne. Som studerende, har hverken hende eller kæresten uanede økonomiske midler, så ville elske, at kunne give hende fødselsdaforberedelse. Vi glæder os alle til den første baby i gruppen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min veninde er den første af os piger til at få et barn – hun er 27 uger henne. Som studerende, har hverken hende eller kæresten uanede økonomiske midler, så ville elske, at kunne give hende fødselsforberedelse. Vi glæder os alle til den første baby i gruppen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Larsen

  Min niece Michella og hendes kæreste Tina venter deres første barn i midten af august. De er begge meget spændt ligesom resten af familien og jeg ville ønske jeg vandt så jeg kunne glæde dem med den fine gevinst 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg er 18 uger henne og det jeg glæder mig allermest til at blive mor er at opleve den kærlig som forældre snakker om det fandt/opdagede da de blev forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  19+6 – det jeg glæder mig allermest til, er selv at prøve, hvad jeg hjælper alle andre til hver evig eneste gang jeg er på arbejde som jordemoder ❤ Glæder mig til selv at få lov til at bringe et nyt liv til verden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Lige pt i uge 30, så det kan lige nåes inden lillebror melder sin ankomst.. -glæder mig til en forhåbenligt mere kontrolleret fødsel denne gang, men allermest glæder jeg mig til at se min søn på tre år blive storebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  27+3. Jeg glæder mig mest til at mærke den uendelige kærlighed alle taler om❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er 23+1. Og jeg glæder mig til at blive mor til min søn og se min datter blive storesøster. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Hansen

  21+3 👶🏼💙
  Jeg glæder mig til det hele, godt og ondt, surt og sødt, gode og dårlige dage og den kæmpe store kærlighed til mit helt eget hjemmebryggede lille væsen🤰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er 23+1 med vores første børn ❤️ Vi venter en lille pige med termin den 8. september, og kan helt ærligt godt genkende de overvejelser, der bliver beskrevet ovenfor ang. fødselsforberedelse. Som første gangs mor er det helt usigeligt svært at finde rundt i de mange tilbud, råd og forskellige vejledninger, der findes – og midt i alt det vil man jo bare gerne komme bedst mulig fra start som lille ny familie 😊 Det ville derfor være super skønt at vinde den flotte præmie 🤞🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Jeg er første gangsfødende og efter en turbulent tid som gravid med to dødsfald inden for meget kort tid, ville det glæde mig meget at vinde, da min graviditet har været gevaldig nedprioteret. Jeg er i uge 26, med termin 22 august 😇😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er 18+3 i dag og glæder mig allermest til at se min kæreste i farrollen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Jeg er i uge 27 med vores første barn, som kommer i midten af august. Lige nu glæder jeg mig mest til at have vores eget lillebitte menneske i hænderne, og lære ham at kende 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er gravid i 24. Uge og jeg venter mit andet barn, det er min kærestes første barn. Jeg glæder mig meget til at genopleve den følelse at se dufte og mærke den lillebror vi skal have…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Normann

  Jeg er i uge 20, 19+4 – så den dag i trækker den store gevinst er vi halvvejs!! Md scanning og milepæl. Kunne være en fantastisk gave at vinde. Jeg glæder mig aller mest til kunne se min søn have en første gang for alting. Jeg glæder mig til få lov at opleve hans begejstring for de mindste ting. Og til at dufte til ham!! Også glæder jeg mig til blive kaldt “mor”. Den største drøm jeg overhovedet har, som snart går i opfyldelse.
  Så hjælp til komme igennem den “gode” fødsel ville være fantastisk. Hører også man oftes kommer ud på den anden side efter fødslen meget bedre. Da man har været forberedt og fået sin værktøjskasse 🤰🏼.
  Ønsker alle held og lykke.
  Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er 24+4 og glæder mig lige nu allermest til at mærke ham i mine arme – fornemmelsen af det lille væsen, man elsker ubetinget og så meget at det næsten gør ondt indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Augusta

  Jeg er gravid i uge 24+5, med den skønneste lille pige, som jeg har ‘skrukket’ efter siden jeg var 25 år. (Bliver 30 år næste måned🙈) .
  Dét jeg glæder mig allermest til, ved at blive mor er (som det første), at få hende op på mit bryst ♥️ Dét jeg glæder mig til mest ved det generelle moderskab, er at skulle leve op til den værdi, som de fleste børn tillægger deres mødre. Når jeg tænker på, hvilken værdi, jeg har tillagt min mor igennem mine egene knap 30 år, så er det noget af det mest fantastiske man kan være – altså MOR♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg er i 12. uge og kunne virkelig godt tænke mig et brush up inden fødslen af vores barn nr 2. Jeg glæder mig til babyboble og at gøre min søn til storebror <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Elkjær

  Jeg har LIGE siddet klar til at booke fødselsforberedelse til præcis denne weekend, men så blev alt udsolgt for næsen af mig- så jeg ville være helt utrolig lykkelig over at vinde dette <3
  Jeg er 2 gangs fødende, men havde ikke en ret god oplevelse 1 gang og så blev jeg anbefalet Mamaprofylax af en jordemor, og det lyder lige som det jeg har brug for til næste fødsel.
  Jeg glæder mig bare helt vildt til at kunne give min søn en lillesøster eller lillebror. Jeg har termin i september <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Talan

  Min kone er 5 mdr henne og vi glæder os til vores nr. 2. Glæder mig især til tanken om, at min lille søn snart skal være storebror til en bror eller søster og til at se de to vokse op sammen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er i 32+0 og er rædselsslagen for at skulle føde, så det her kursus ville være som sendt fra himlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søster som er i uge 24+ skal vinde.
  Jeg glæder mig til at blive moster til en lille dreng til sommer som bliver fætter til mine to unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg har været SÅ utroligt glad for Mamaprofylax fødselsforberedelse de to gange, jeg har født, så jeg ønsker at min gravide veninde Cecilie (33+4) skal have ligeså stor glæde af kurset, som jeg selv havde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er 21 uger henne med min andet barn. Første gange (for 5 år siden) gik jeg faktisk til fødselsforberedelse hos mamaprofylax, men pga UK stilling endte det ud i kejsersnit. Denne gang vil jeg SÅ gerne føde naturligt og da alt viden om fødselsforberedelse desvære er forsvundet med søvnmangel og ammehjerne, kunne jeg godt bruge et nyt kursus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline

  Vi var selv til fødselsforberedelse hos Signe fra mamaprofylax og jeg ønsker at mine gode venner der er 14 uger henne skal vinde dette kursus 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Skovmand

  Jeg er 22+1 og vil rigtig gerne vinde dette 🙏🏼
  Jeg glæder mig vildt meget til at se hvem der gemmer sig inde bag maveskindet – vi har nemlig valgt ikke at kende kønnet 💙❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er gravid i 22+6 og glæder mig allerede til at få min dreng i armene. Jeg er ret meget i tvivl om jeg skal vælge mamaprofylax eller smertefri fødsel (hvis jeg ikke lige vinder her…) men et eller andet forberedelse skal jeg til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hvis nu konkurrencen af en eller anden grund stadig er i gang 😬 så kunne to su-typer godt bruge at vinde fødselsforberedelse, så vi er klar til efteråret! ⭐️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelie

  Jeg ønsker at vinde pladsen og give det som gave til min fine højgravide veninde der har termin midt juli. Jeg gik selv til en helt fantastisk fødselsforberedelse som gjorde en kæmpe forskel for min graviditet og fødsel. Jeg ønsker intet mindre for min dejlige højgravide kære veninde Camilla. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den her præmie har jeg ventet på! Vi har selv gået hos Tina med stor succes!! Selvom min fødsels gik smadder hurtigt og vi slet ikke noget hele værktøjskassen igennem, så anbefaler jeg MamaProfylax til alle!!
  Som første gangsfødende kan man sagtens forestille sig en fødsel – tror man! Men virkeligheden er, at man ved slet ikke hvad det er, før man er i det.
  I min fødsel følte jeg mig dog tryg og min partner vidste lige hvad der foregik og hvor langt vi var i fødslen. Det var virkelig en god oplevelse og jeg glæder mig faktisk til, at jeg engang igen skal føde.

  Jeg var selv en af dem ‘er det virkelig nødvendigt?’ Og det må jeg bare sige det er! Det er også de bedste penge jeg længe har brugt!!

  Så nu sidder jeg altså i den situation, at jeg skal være moster til august og min lillesøster har også den ‘kan det nu betale sig’ og ‘jordemødrene hjælper jo, så jeg gør bare hvad de siger’ – jeg kan overhoved ikke overbevise hende.
  De bor ellers på Frederiksberg få meter fra Diakonissen.

  Så nu krydser jeg, hvad jeg kan, for at vinde denne skønne præmie til min søster og svoger.
  Min søster er lige nu i uge 26 og har termin 21. august.

  Det blev lidt langt, men jeg håber nogen der endnu ikke er kommet afsted, læser dette og får ringet til Tina i en fart!

  Og lige hvad jeg glæder mig til:
  At blive verdens næstbedste moster <3 For jeg kan på ingen måde overgå min lillesøster!

  Hilsen
  Louise Bolmgren

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved I hvad det (aller!) bedste er ved at blogge?