Forbrydelse betaler sig (åbenbart ikke for Lillemor)

Svigermødre… Suk #20

Så blev det fandenfiseme tid til indlæg nummer 20 (TYVE!!) omhandlende nogle svigermødre, der ikke lige stod forrest i rækken, da der blev delt situationsfornemmelse ud. Heldigvis er der (forhåbentlig?) flere søde og gode svigermødre, end der er af disse 😉

Læs sidste indlæg om svigermødre lige HER. Få i øvrigt svigermor historierne kastet direkte i hovedet i fremtiden, ved at følge med på Lillemors sociale medier. Egne svigermor-historier kan sendes til mig som besked på min Facebook profil, på Instagram @lillemorblog eller på lillemorblog@gmail.com


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

5 kommentarer

 • Heidi

  Jeg ELSKER svigermødre-historierne. Det er SÅ sjovt og vanvittigt. 😂 har selv haft en vild en af slagsen!
  Du burde samle endnu flere små svigermødrehistorier og udgive dem i en bog. Det kan KUN blive en succes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker også de her historier. Jeg ved ind i mellem ikke om jeg skal grine eller græde eller oprette en støttegruppe. Hold op der er kvinder, der bliver budt urimeligheder 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man bliver så taknemmelig for sin egen hver gang, om hun så ikke altid, er ens største fan, but still 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg er selv svigermor til 3 svigerbørn. Heldigvis opfatter de mig ikke som en pestilens. Og jeg gør mig umage for at skabe gode relationer mellem os. Nogle gange må jeg bide mig i tungen, for ikke at blande mig. Selvom jeg har lyst. Jeg er nemlig en uforbederlig curling mor. Men jeg forsøger at lade være. Ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Jeg kan kun forestille mig, at man nogle gange har lyst til at smide en kommentar afsted 😀. Kunsten er at lade være! Og det lyder som om, at du klarer det rigtig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbrydelse betaler sig (åbenbart ikke for Lillemor)