Skal børn have (betalte) pligter i hjemmet?

Svigermødre… Suk #21

Jeg siger ikke, at ALLE svigermødre er sådan her! Jeg siger bare at… mange er 🤣. Siden 2016 har jeg smidt svigermor anekdoter ud i æteren, og jeg har stadig masser på lager. Tak fordi I sender ind, I fortsætter bare! Og til jer der (lige som jeg!) er i besiddelse af gode svigermødre (eller altså, forhåbentlig kun en enkelt), så husk også at fortæl hende at hun er skøn!

I kan skrive jeres svigermor anekdote til mig på lillemorblog@gmail.com eller som privat besked på min Facebook eller Instagram @lillemorblog  (hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med!)

Læs sidste omgang svigermor anekdoter lige HER


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal børn have (betalte) pligter i hjemmet?