Der var engang en børneorm...den fandt Lillemor og hendes familie på Barbados...

“Vil nogen mon læse om hængebryster og lortebleer?”

Jeg vil egentlig bare gerne sige tak. Tak til jer der har fulgt med fra start, til jer der har opfordret jeres veninder til at følge med gennem tiden, og til jer der er sprunget til løbende ❤.

Da jeg tilbage i 2014 sad med hængebabser og et spædbarn der gylpede mig i hovedet, var jeg lidt i tvivl, om nogen mon gad at læse med på den der blog, som jeg var ved at starte op. “Vil nogen mon læse om hængebryster og lortebleer? ‘Tør’ jeg skrive om den vilde træthed, udfordringerne ved moderskabet og trangen til nogle gange bare at sove til klokken 10 og spise cornflakes med rødvin til (alene!) om morgenen?”. Jeg syntes dengang at alting var for “lyserødt” på de sociale medier 🦄. Alt var lidt for perfekt, pallietagtigt og ferskenfarvet. Selvom jeg ELSKER at være mor, så synes jeg at moderskabet blev repræsenteret lidt forkert. Jeg syntes i hvert fald at det var meget mere end kun duften af baby og nybagte boller. Derfor havde jeg behov for at ytre mig på lillemorblog.dk og skrive sarkastisk og humoristisk om mit syn på moderskabet. – Som jeg elsker, men som jeg også synes har været en vild thriller med op- og nedture!

Mit første indlæg blev læst af et par tusinde. Det var helt vildt synes jeg! Og det var endnu vildere, da fremmede mennesker begyndte at følge med på mine sociale medier! “Tænk hvis jeg en dag får 500 der følger med!” tænkte jeg. Nu er I over 10.000 der følger med på Instagram (@lillemorblog)! Det er jeg sindssygt beæret over, at I gider. Og at I kommenterer, liker og skriver beskeder til mig! Jeg får ofte beskeder, hvori I beskriver, at jeg bekræfter jer i, at I er gode og normale mødre. For man kan godt være uperfekt og være perfekt samtidig. Så når I skriver sådan til mig, bekræfter I også mig i, at jeg er en god mor ❤.

Så tak for jer, og fordi I stadig er her! Det har været en vild tur so far… Snart 5 år er gået med lillemorblog.dk. Skal vi ikke nappe 5 mere?

Har du lyst kan du læse om en rigtig lortenat vi havde for nogle år siden lige HER.

Eller om dengang Lillefar og jeg havde den store tandfes debat lige HER.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang en børneorm...den fandt Lillemor og hendes familie på Barbados...