Sådan får du succes på Instagram

Hvad siger man til forældre, der har mistet deres børn?

Billedet er af lille Noah og jeg selv.

Forleden dag blev jeg spurgt af Nadia, en læser, om jeg ville være med til at sætte fokus på, at det i dag d. 15/10 er årlig mindedag for spædbarnsdød. Hun har nemlig to englebørn og vil gerne bringe et budskab ud.

Jeg har skrevet om emnet før. Bl.a. HER hvor jeg fortæller om min meget gode og tætte veninde, der mistede sin lille Noah, da han var kun 1 måned og 1 dag gammel. Hun fortæller sin historie og om hvor vigtigt det er, at venner og familie spørger ind til sorgen. Til savnet. Til kærligheden.

Jeg kom derfor på den idé, at jeg ville få en masse forældre til små englebørn til at fortælle verden, at det er (mere end) okay at spørge ind. At det faktisk er dejligt, at I gør det. Men egentlig siger de det bedst selv…og jeg håber derfor, at I vil bruge nogle minutter på at se denne video. Jeg ved godt, at emnet er hårdt! Men budskabet er bare SÅ vigtigt.

TAK!

Tak til Nadia for at skubbe mig igang. Og tak til alle de medvirkende.


Følg med i Lillemors univers her:

Instagram / Facebook / Bloglovin' / Snapchat: lillemor-blog

lillemorblog_logo

17 kommentarer

 • M

  Så vigtigt. ❤️ Tak Tina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tak for dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Sikke nogle seje forældre. 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catalina

  Tak kære forældre, fordi I er så stærke og tak lillemor, for at lave denne film 👼🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er det rørende selvom det “kun” er ganske få sekunder vi møder de enkelte forældre.
  Bliver nødt til at høre, flere af forældrene nævner to engle børn. Er det fordi de har mistet flere gange eller fordi risikoen for at miste er større når man venter tvillinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   I det her tilfælde er det tvillinger! Statistisk set er der en større risiko ved tvillingefødsler, fordi der er en masse potentielle følger, når man venter tvillinger. MEN! Det er jo kun statistisk. I dag ved vi jo en masse om graviditet og fødsel, hvorfor langt flere går helskindede igennem graviditeten end for 50 år siden. Så i filmen er det blot et tilfælde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Okay. Tårerne triller nu. Tak ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Clemens Kristensen

  Tak for at bryde tabuet.
  Da min datter døde af en hjerne tumor, for 5 1/2 år siden, har jeg det enormt svært med alle kræft “reklamerne” og show

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Clemens Kristensen

  Tak for at bryde tabuet.
  Da min datter døde af en hjerne tumor, for 5 1/2 år siden, har jeg det enormt svært med alle kræft “reklamerne” og det årlige show.
  Jeg har også lige fået en “sælger” fra Kræftens Bekæmpelse til at tænke sig om en ekstra gang når han ringer folk op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillemor

   Åh, det er også bare hårdt. Det er så svært, når man bliver konfronteret med kræft fra alle sider. Jeg har det på samme måde. Min mor døde af kræft, og jeg ser ALDRIG knæk cancer. Det er svært at forklare hvorfor!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du succes på Instagram